Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρούσματα Άγιος Σάββας: Θετικοί στον ιό τέσσερις υγειονομικοί
ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα Άγιος Σάββας: Θετικοί στον ιό τέσσερις υγειονομικοί

Κρούσματα Άγιος Σάββας: Συναγερμός σήμανε και στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μετά τον εντοπισμό κρούσματος ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό.

Κρούσματα Άγιος Σάββας: Τέσσερις υγειονομικοί στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Πάνο Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος). Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ και γιατρός – ακτινολόγος του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» βρέθηκε θετικός στον ιό, με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα μαγνητικού τομογράφου για απολύμανση. Στον «Ερυθρό Σταυρό», 20 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ελέγχεται και μια νοσηλεύτρια.

Συναγερμός σήμανε και στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μετά τον εντοπισμό κρούσματος ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Notospress.gr, μετά την αποστολή πέντε ύποπτων δειγμάτων από το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, τα τέσσερα βρέθηκαν αρνητικά και το ένα θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φορέας είναι γιατρός του νοσοκομείου της πόλης. Το νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τη διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνολικά 200 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν τεθεί σε καραντίνα και 16 νοσούν από τον νέο κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη

Ιπποκράτειο: Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί – Γιατρός βρέθηκε θετικός

Μήνυμα αισιοδοξίας με φόντο την πονεμένη Φλωρεντία – Μια ανατριχιαστική φωνή στο μπαλκόνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις