Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 13/3: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 13/3: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής

Γυναίκα χωρίς όνομα 13/3: Η Εύα καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη της Κάτιας, ισχυριζόμενη ότι πέρασε με τον Αργύρη μια νύχτα πάθους.

Γυναίκα χωρίς όνομα 13/3: Συγκλονιστικές για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η  Εύα καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη της Κάτιας, ισχυριζόμενη ότι πέρασε με τον Αργύρη μια νύχτα πάθους, που σηματοδοτεί την επανασύνδεσή τους. Ο Αργύρης αρνείται τα πάντα και προκειμένου να πείσει την Κάτια για τα αισθήματά του, αποφασίζει να ξεκόψει εντελώς από την πρώην γυναίκα του.

Ο Δημήτρης και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Χατζή, προσπαθώντας να υπερασπίσουν την Έλλη. Ο Φώτης, ξέροντας πως η απόφαση που πήρε θα τον οδηγήσει στη φυλακή, αποχαιρετά ένα-ένα, τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τώρα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει την δυσπιστία του αστυνόμου, ο οποίος βλέπει με καχυποψία την ομολογία του. Ο Νίκος προσπαθεί μάταια να πείσει την κόρη του ότι σκότωσε τη μητέρα της από λάθος. Η Κλειώ είναι πια εναντίον του και έτοιμη να καταθέσει για να τον βάλει στη φυλακή.

Γυναίκα χωρίς όνομα 13/3: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις