Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς κορονοϊός: Ρεσιτάλ, με σκίτσο που λέει… πολλά
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς κορονοϊός: Ρεσιτάλ, με σκίτσο που λέει… πολλά

Αρκάς κορονοϊός: Με ένα αιχμηρό σκίτσο σχολίασε για μία ακόμη φορά ο Αρκάς τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό, το ζήτημα που μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Αρκάς κορονοϊός: Ο γνωστός σκιτσογράφος, Αρκάς «χτύπησε» με σκίτσο για τον κορωνοϊό. Ο κορωνοϊός που ανακηρύχθηκε σήμερα σε πανδημία, είναι στην κορυφή της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής επικαιρότητας. Ο Αρκάς που «καυτηριάζει» πάντα τα σημεία των καιρών δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την υπάρχουσα κατάσταση με τον ιό καθώς τα κρούσματά του πλησιάζουν τα 100 στην Ελλάδα.

Μάλιστα, φαίνεται αυτή η κατάσταση να έχει… επηρεάσει τον γνωστό σκιτσογράφο ο οποίος συνιστά πάντως ψυχραιμία στους αναγνώστες του. Συστήνει να μην μας καταβάλλει ο πανικός, αλλά μέσα σε ιατρική στολή.

Και δεύτερο με αιχμές…

Σε άλλο σκίτσο, πρωταγωνιστής είναι ο Προφήτης, ο οποίος εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά: «Και να θυμάστε ότι για τον κορωνοϊό θα βρεθεί το εμβόλιο, για τον ιό της βλακείας όμως όχι!».Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια άτομα αναφέρεται ο σκιτσογράφος. Κάποιος θα μπορούσε ίσως να εικάσει ότι μιλά για όσους αγνοούν τις συμβουλές των ειδικών και δεν λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους ίδιους και τους γύρω τους, ή ακόμα και για άτομα που διατυπώνουν γνώμες για την επιδημία χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις.

Δείτε ακόμη

Μόνο έκτακτα χειρουργεία – Αναβάλλονται όλα τα απογευματινά ιατρεία

“Δρα σαν βόμβα” – Οι επιστήμονες δηλώνουν σοκαρισμένοι με την “ταχύτητα” του ιού

Covid 19: Πότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις