Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις 11/3: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις 11/3: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη

8 Λέξεις 11/3: Ο Λουκάς συνεχίζει να αναρωτιέται για τον Παύλο και του ζητάει να βγούνε για ποτό για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

8 Λέξεις 11/3: Αναλυτικά, στο επόμενο επεισόδιο, της δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις», θα δούμε ότι Δημήτρης θέλει να διώξει την Αποστολία από το σπίτι και ξεκινάει να της κάνει πόλεμο. Η Αντριάνα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάρκο και του το δείχνει χωρίς καμία ντροπή. Η Στέλλα χτυπάει την πόρτα της Αλίκης και της κάνει μία επίθεση άνευ προηγουμένου. Αμέσως μετά η Αλίκη μαζεύει τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή του Έκτορα. Ο Λουκάς συνεχίζει να αναρωτιέται για τον Παύλο και του ζητάει να βγούνε για ποτό για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Ο Σίμος νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Σμαράγδα και το ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει! Η Τζουλιάνα εξομολογείται στον φίλο της τον Αντρέα ότι σκοπεύει να το σκάσει από το ίδρυμα! Ο Μιχαήλ με την Ρωξάνη κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό. Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως παρόλο που της αρέσει, δεν πρόκειται να είναι μαζί του και τον συμβουλεύει να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη Ρωξάνη. Η Ρωξάνη από την άλλη συνεχίζει να φέρεται παράξενα και να παίρνει χάπια. Ο Έκτορας προσπαθεί να πλησιάσει όσο πιο διακριτικά μπορεί την Αλίκη.

8 Λέξεις 11/3:  Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για την επιχείρηση της ομαδικής εκτέλεσης

Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει τι μεσολάβησε με την Στέλλα κι αποφασίζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για την επιχείρηση της ομαδικής εκτέλεσης. Η Αντριάνα έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο και κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει. Παράλληλα η Νόνα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου η Ιφιγένεια να ζηλέψει τον Σπύρο και να τα ξαναβρούν. Ο Αλέκος προτείνει στον Άκη να προχωρήσουν στην αγορά ενός τηλεοπτικού καναλιού. Η Εύα συμβουλεύεται διατροφολόγο και βάζει την Ολυμπία σε πρόγραμμα ενώ την ίδια ώρα ο Σίμος μετακομίζει στης Σμαράγδας.

8 Λέξεις 11/3: Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις