Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρινάκης – κορονοϊός: Οι Άγγλοι ζητούν αναβολή για το Ολυμπιακός – Γουλβς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης – κορονοϊός: Οι Άγγλοι ζητούν αναβολή για το Ολυμπιακός – Γουλβς

Μαρινάκης - κορονοϊός: Στον "αέρα" η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς για τη φάση των "16" του Europa League, μετά την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Μαρινάκης – κορονοϊός: Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο της Γουλβς η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Οι λύκοι βρίσκονται σε συνομιλίες με την UEFA για πιθανή αναβολή της αναμέτρησής τους με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League αφού ο πρόεδρος του ελληνικού συλλόγου Ευάγγελος Μαρινάκης αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19. Αξιωματούχοι από τους λύκους ανησυχούν όλο και περισσότερο για τον παράγοντα κινδύνου που εμπλέκεται στο ταξίδι για το παιχνίδι της Πέμπτης, με το παιχνίδι να έχει αποφασιστεί ήδη να διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες, ύστερα από τα μέτρα που έχει εκπονήσει η ελληνική κυβέρνηση κι ασπάστηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό και είναι κατανοητό ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού και το προπονητικό προσωπικό πρέπει επίσης να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν εκτεθεί κι αυτοί στον ιό. Οι λύκοι βρίσκονται σε διάλογο με την UEFA και ζητούν διευκρινίσεις αν μπορεί να αναβληθεί το παιχνίδι, με πιθανή απόφαση να λαμβάνεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της Γουλβς πρόκειται να πετάξουν για την Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα.

Μαρινάκης – κορονοϊός: Η ανακοίνωση της Άρσεναλ

Στην Άρσεναλ, έχοντας ενημερωθεί για τα παραπάνω, προέβησαν στην έκδοση επίσημης ενημέρωσης στην οποία ανέφεραν ότι: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε στις 27 του Φλεβάρη και κανένα από τα μέλη του συλλόγου που ήρθε σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Συνεχίζουμε ν’ ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο αναφορικά με τον κοροναϊό. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τα θέματα υγείας και συνεχίζουμε να προστατεύουμε τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας. Πραγματοποιούνται συχνοί καθαρισμοί των χώρων στο «emirates» και το προπονητικό μας κέντρο»

Μαρινάκης – κορονοϊός: Η πρώτη ενημέρωση της Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας αναφέρει σχετικά:

“Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο κ. Μαρινάκης διαγνώστηκε, αφού πρώτα υπήρξαν τα πρώτα του συμπτώματα στην επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε δείξει συμπτώματα του ιού. Ο σύλλογος ζητάει συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε, ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις