Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έβρος νέα: “Fake news ότι παραστρατιωτικοί πυροβόλησαν αστυνομικό στις Φέρες”
ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος νέα: “Fake news ότι παραστρατιωτικοί πυροβόλησαν αστυνομικό στις Φέρες”

Έβρος νέα: Η Αστυνομία διευκρίνισε πως ουδέποτε υπήρξε περιστατικό σε βάρος αστυνομικού και ότι «τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Έβρος νέα: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν για περιστατικό σε βάρος αστυνομικού στην περιοχή των Φερών Εβρου. Το Παρατηρητήριο της ΝΔ για τα fake news γράφει: «Παραστρατιωτικοί πυροβόλησαν αστυνομικό στον Εβρο, τον πέρασαν για μετανάστη.  Βάσει της ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν έχει καταγραφεί κανένα περιστατικό σε βάρος αστυνομικού στην περιοχή Φερών Εβρου. Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είναι θλιβερό να υπάρχουν ελληνικά ΜΜΕ που αναπαράγουν ακόμη, μετά από όλα όσα έχουμε δει το τελευταίο δεκαήμερο, fake news.

Με την ευκαιρία, να συγχαρούμε τον κ. Χαρίτση που αποδεικνύει πως η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει κόπο, αφού παίρνει έτοιμες τις ανακοινώσεις του από τα πρωτοσέλιδα και τις ιστοσελίδες του κ. Βαξεβάνη».

Η ανακοίνωση διάψευσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει καταγραφεί περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου. Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις