Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντορέττα Παπαδημητρίου γάμος: Ο πρώην σύντροφός της και το πραγματικό της όνομα
LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου γάμος: Ο πρώην σύντροφός της και το πραγματικό της όνομα

Ντορέττα Παπαδημητρίου γάμος: Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή στο «The 2night Show».

Ντορέττα Παπαδημητρίου γάμος: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και την προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις και στα λάθη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα λάθη, από τη στιγμή που τα καταλαβαίνεις και τα παραδέχεσαι, δεν είναι ακριβώς λάθη. Εφόσον σε μαθαίνουν και κάτι είναι χρήσιμα. Στις σχέσεις μου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι του γάμου, έχω κάνει και πράγματα που δεν οδήγησαν σε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο πάντα φταίνε και οι δύο».

Για τον γάμο είπε: «Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν… δεν είμαι αρνητική καθόλου. Απλά δεν είναι και κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα για να μου συμβεί». Πάντως, παραδέχθηκε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση γάμου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον πρώην σύζυγό της. «Δεν με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν θεωρώ πως καταξιώνεται μια σχέση με αυτό τον τρόπο. Δεν το έχω μαράζι που δεν έχει προκύψει αλλά, αν θες να σου πω το προαίσθημα μου, νιώθω πως ίσως θα μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Κάπως έτσι ενστικτωδώς το πιστεύω», είπε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το πραγματικό της όνομα

Όσον αφορά το πραγματικό της όνομα… Όχι δεν έχει βαπτιστεί Ντορέττα, αλλά Θεοδώρα. Και το Ντορέττα ήταν δική της επιλογή. «Το Ντορέττα βγαίνει από το Θεοδώρα. Ωραίο το Θεοδώρα, αλλά όταν ήμουν μικρή με φωνάζαν όλοι Θοδώρα. Οπότε κάποια στιγμή, σε πολύ μικρή ηλικία, κάθισα και σκέφτηκα και είπα να με λένε Ντορέττα. Ήμουν Β’ Δημοτικού. Και μάλιστα τους έλεγα Θοδωρούλα-Ρούλα, Θοδώρα-Ντόρα, Ντόρα-Ντορέττα. Έτσι κατέληξα στο Ντορέττα. Αυτή ήταν η διαδρομή. Και ζήτησα να με λένε όλοι Ντορέττα», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της
Δείτε ακόμα

Μέγκι Ντρίο: Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις