Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκι Ντρίο – Κορωνοϊός: Απειλεί με μηνύσεις μετά τα δημοσιεύματα
LIFESTYLE

Μέγκι Ντρίο – Κορωνοϊός: Απειλεί με μηνύσεις μετά τα δημοσιεύματα

Μέγκι Ντρίο - Κορωνοϊός: Το μοντέλο βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και για προληπτικούς λόγους θα μείνει για λίγες μέρες εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Μέγκι Ντρίο – Κορωνοϊός: Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του κορωνοϊού αποκάλυψε πως θα μείνει για λίγες μέρες εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» για προληπτικούς λόγους. Βέβαια, χθες άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία αφορούσαν την υγεία της και την έκαναν… έξαλλη. Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ανέφερε στα Instagram Stories της πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και όσον αφορά στα ψευδή δημοσιεύματα, την επόμενη φορά θα προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντία.

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους. Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις