Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτης Ηλίας: Τα παιδιά, οι «ενοχές» και το τηλεφώνημα
LIFESTYLE

Μελέτης Ηλίας: Τα παιδιά, οι «ενοχές» και το τηλεφώνημα

Μελέτης Ηλίας: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Μελέτης Ηλίας.

Μελέτης Ηλίας: Ο γνωστός ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις οικογενειακές στιγμές που βιώνει σαν πατέρας, μετά από πέντε χρόνια «απουσίας» λόγω των πολύωρων γυρισμάτων ενώ εξομολογήθηκε πως έχει αισθανθεί ενοχές. «Ίσως νιώθω ενοχές με τα παιδιά μου. Θέλω να κερδίσω τον χαμένο χρόνο, λόγω δουλειάς», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν για πρώτη φορά πήγε στην ενημέρωση του σχολείου.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός πραγματοποίησε ένα τηλεφώνημα – πρόκληση σε φίλη του, με την οποία είχαν να μιλήσουν πολύ καιρό. Η αντίδραση του, ωστόσο, προκάλεσε αυθόρμητο γέλιο τόσο στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 όσο και στους τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν σε εξέλιξη, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προέτρεψε τον καλεσμένο του να καλέσει φίλη του στον αέρα της εκπομπής. Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας δεν θέλησε,αρχικά να την ενοχλήσει  αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμεινε.

Μελέτης Ηλίας: Το τηλεφώνημα

«Θυμάμαι το τηλέφωνο μιας φίλης μου από την δραματική σχολή» είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας στον αέρα της εκπομπής προσθέτοντας πως «έχουμε να μιλήσουμε τρία χρόνια. Κάναμε, όμως, πολλή παρέα ένα διάστημα και το θυμάμαι το τηλέφωνο της». Όταν, τελικά, ο ηθοποιός δέχθηκε την πρόκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το τηλεφώνημα απάντησε η μητέρα της φίλης του και… το έκλεισε δίχως να της προδώσει ποιος είναι.

Μελέτης Ηλίας: Ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού
Δείτε ακόμα

«Αν προέκυπτε θα ξανά παντρευόμουν» – Η Ντορέττα, οι σχέσεις και το πραγματικό της όνομα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις