Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Σπυριδούλα: Το «κράξιμο» στην Ηλιάνα μέσω Instagram
LIFESTYLE

MasterChef Σπυριδούλα: Το «κράξιμο» στην Ηλιάνα μέσω Instagram

MasterChef Σπυριδούλα: Η παίκτρια, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έριξε ευθύνες στην Ντέμι, που ήταν σέρβις στην αντίπαλη ομάδα.

MasterChef Σπυριδούλα: Έξαλλη έγινε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με την Ηλιάνα του MasterChef 4. Αφορμή αποτέλεσε η συμπεριφορά της παίκτριας του MasterChef 4 κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, αλλά και τα όσα είπε όταν βρέθηκε απέναντι από τους κριτές. Στην ομαδική δοκιμασία, όπου οι παίκτες του MasterChef 4 μαγείρεψαν για 25 κορυφαίους σεφ, έγινε μπέρδεμα με τα πιάτα της Ηλιάνας. Η παίκτρια, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έριξε ευθύνες στην Ντέμι, που ήταν σέρβις στην αντίπαλη ομάδα. Η συμπεριφορά της Ηλιάνας εκνεύρισε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία δεν δίστασε να την «κράξει» μέσω Instagram.

«Ήταν αγένεια… ήταν θράσος και κακή συμπεριφορά… και κάποιοι θα με κατηγορήσετε ότι έκανα τα ίδια πέρυσι… όχι δεν έκανα… ψέματα δεν έλεγα και σεβόμουνα τους ανθρώπους ειδικά τους καλεσμένους… ήταν 25 από τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας… τι συμπεριφορά ήταν αυτή;;;», έγραψε και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: Αλλά Ηλιάνα μου έλεος… έλεος… πόσα ψέματα… υπάρχουν παντού κάμερες… παντού… κατηγόρησες τους πάντες γιατί απλά δεν ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου.». «Και σήμερα;;; Πάλι ψέματα… χάσατε γιατί έκανε χάλια το πάσο… το σέρβις ήταν κακό… όχι τα πιάτα σας…», ανέφερε σε άλλο InstaStory η πρώην παίκτρια του MasterChef 4.

MasterChef Σπυριδούλα: Δείτε τις αναρτήσεις της σεφ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις