Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός – ξυλοδαρμός: Φοιτητής ξυλοκοπήθηκε στη Βρετανία
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – ξυλοδαρμός: Φοιτητής ξυλοκοπήθηκε στη Βρετανία

Κορονοϊός - ξυλοδαρμός: Φοιτητής που διαμένει στη Βρετανία κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα αγνώστων λόγω… κορωνοϊού.

Κορονοϊός – ξυλοδαρμός: Ένας φοιτητής στην Μεγάλη Βρετανία κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε από ένα γκρουπ ανδρών, λόγω του κορωνοϊού. Ο Τζόναθαν Μοκ από την Σιγκαπούρη, περπατούσε στην Όξφορντ Στριτ, όταν ένα γκρουπ ατόμων των πλησίασε και άρχισε να τον χτυπά με μανία. Ο Μοκ έκανε λόγο για μια ξεκάθαρα ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας πως την ώρα που τον χτυπούσαν, ένας από τους δράστες του είπε: «Δεν θέλω τον κορωνοϊό σου στην χώρα μου». Ο νεαρός αντέδρασε απαντώντας στους τέσσερις άνδρες που τότε του επιτέθηκαν. Ο 23χρονος φοιτητής εμφανίστηκε με έναν μεγάλο μώλωπα στο δεξί μάτι στην αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σύλληψη.

Ο φοιτητής του πανεπιστημίου College London, ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο που έγιναν viral στο Facebook, από την επίθεση που δέχτηκε στον σταθμό του Τότεναμ. «Ξαφνικά δέχτηκα την πρώτη μπουνιά που δεν την περίμενα. Το πρόσωπό μου γέμισε αίματα και ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ο κορωνοϊός είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιούν με σκοπό να χτυπήσουν κόσμο που είναι διαφορετικός από αυτούς. Είναι κρίμα να περνάς μια τέτοια εμπειρία σε μια τόσο όμορφη πόλη με καλούς ανθρώπους», ανέφερε ο Μοκ.

Η ανάρτηση στο Facebook
Δείτε ακόμη

Νότια Κορέα: Γονατιστός συγγνώμη ζήτησε ο αρχηγός της αίρεσης που διέσπειρε τον ιό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις