Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Άρης Κύπελλο: Μια “καθαρή” νίκη θέλει ο Καρέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Άρης Κύπελλο: Μια “καθαρή” νίκη θέλει ο Καρέρα

ΑΕΚ - Άρης Κύπελλο: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (18:30), στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ – Άρης Κύπελλο: ΑΕΚ και Αρης κοντράρονται σήμερα στο ΟΑΚΑ (18:30, Cosmote Sport 2HD), με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από την πλευρά της ΑΕΚ, το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο, ώστε να «σωθεί» μια χρονιά που ξεκίνησε άσχημα. Ο Μάσιμο Καρέρα τα έψαλε στους παίκτες του για την εικόνα στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και θέλει απόψε να δει μια «καθαρή» νίκη ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Ιταλός προπονητής αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών με τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα, ωστόσο ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος χθες προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό ματς. Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας – Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες – Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι – Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε ή Αλμπάνης – Αραούχο. Θέση στο βασικό σχήμα πάντως διεκδικεί και ο Κλωναρίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη

Από την πλευρά του, ο Αρης ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για την πρόκριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, μια ήττα που δεν άλλαξε πολλά αφού ήδη είχε εξασφαλιστεί η είσοδος στα πλέι οφ. Ο Μίκαελ Ενινγκ έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες, οι οποίοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ. Η πιθανή ενδεκάδα του Αρη: Κουέστα – Ροζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ – Σάσα, Ματίγια – Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα – Ιντέγιε.

Το ματς θα διευθύνει ο Πορτογάλος Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας, κατηγορίας Elite της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι -επίσης Πορτογάλοι- Ρουί Λιτσίνιο, Πάουλο Σοάρες, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Πορτογάλοι Τιάγκο Μαρτίνς και Πέδρο Μότα. Στον άλλο ημιτελικό, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (21:30, Cosmote Sport 1HD).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις