alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: H ζωή της Ασημίνας αλλάζει για πάντα μαθαίνοντας πως η Δρόσω και ο Νικηφόρος έκαναν έρωτα και μάλιστα πως εκείνη έμεινε έγκυος μετά τη συνεύρεσή τους.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η σχέση των αδελφών Σταμίρη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Δρόσως και του Νικηφόρου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’CLOCK και της Σοφίας Τσίρκα, η Ασημίνα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στις αδελφές της. Παράλληλα, ο Προύσαλης έχει βάσιμες υποψίες πως ο Κυπραίος σκότωσε τον φίλο του Νέστορα και τον ξεσκεπάζει. H ζωή της Ασημίνας αλλάζει για πάντα μαθαίνοντας πως η Δρόσω και ο Νικηφόρος έκαναν έρωτα και μάλιστα πως εκείνη έμεινε έγκυος μετά τη συνεύρεσή τους.

Η πρώτη της σκέψη είναι να φύγει για πάντα από το Διαφάνι αφήνοντας πίσω της όσους την πρόδωσαν. Άλλωστε, για την Ασημίνα το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η καλή σχέση με τις αδελφές της, η οποία καταστράφηκε μια για πάντα, όπως όλα δείχνουν. Τη λύση, όμως, έρχεται να δώσει η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της αδελφής της λέγοντας σε όλους πως είναι έγκυος. Η Δρόσω δέχεται να εξαφανιστεί μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της και να το δώσει αμέσως μόλις γεννηθεί στην αδελφή της.

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης

Η Ασημίνα, όταν το ακούει, γίνεται έξαλλη, καθώς οι ηθικές της αξίες δεν της επιτρέπουν να κάνει κάτι τόσο σκληρό στη Δρόσω. Η Μυρσίνη, όμως, καταφέρνει να την πείσει. Έτσι, τις επόμενες μέρες, η Ασημίνα ζητάει από όλη την οικογένεια Σεβαστού να συγκεντρωθεί, καθώς θέλει να τους ανακοινώσει κάτι. Η κοπέλα τούς λέει πως είναι έγκυος γνωρίζοντας καλά πως αυτό το χαρμόσυνο νέο θα αλλάξει τη ζωή όλων. Επίσης ξέρει πως από τη στιγμή που δέχθηκε να το κάνει δεν μπορεί να κάνει πίσω.

Η εγκυμοσύνη της Ασημίνας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία το σπίτι των Σεβαστών και ο Δούκας για πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο διάστημα αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του με τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος, όμως, είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασημίνα δέχθηκε να ακολουθήσει το σχέδιο της μητέρας του παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Λίγη ώρα μετά, η Ελένη ενημερώνεται από τις αδελφές της για το σχέδιό τους και αντιδρά έντονα. Προσπαθεί να πείσει την Ασημίνα να λογικευτεί και να σταματήσει αυτό το ψέμα πριν να είναι αργά. Μάταια, όμως, καθώς τόσο εκείνη όσο και η Δρόσω είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν το παράτολμο σχέδιο.

Ο σκληρός χαρακτήρας της Ασημίνας

Μάλιστα, για πρώτη φορά, η Ασημίνα βγάζει έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η ίδια είναι αποφασισμένη να πολεμήσει για να αποκτήσει αυτό το παιδί και δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και με την Ελένη. Η σχέση των δύο αδελφών δεν είναι πια η ίδια και η Ελένη δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει. Παράλληλα, η Μυρσίνη και η Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στη Ρίζω, η οποία γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Έτσι, προχωρούν το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, έχοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους.

Ο Προύσαλης ξεσκεπάζει τον Κυπραίο

Τα μέλη του συνεταιρισμού συνεχίζουν να συναντιούνται και να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το σχέδιό τους προκειμένου να αποτρέψουν να γίνει η βιομηχανική ζώνη στο Διαφάνι. Μάλιστα, οι αγρότες προτείνουν να γίνει η Ελένη πρόεδρος του συνεταιρισμού και εκείνη δέχεται τη θέση, προκαλώντας όμως τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας, σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά, προσπαθεί να μάθει τι απέγινε. Όσο όμως εκείνος ψάχνει, τόσο ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουν την αποτρόπαια πράξη του. Ο Νέστορας, μάλιστα, τις επόμενες μέρες απευθύνεται στον Προύσαλη προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει τον φίλο του. Εκείνος αμέσως συντονίζει ομαδική έρευνα για να βρεθεί ο Γεωργαλάς, ενώ ο Κυπραίος κάνει ό,τι μπορεί για να τους αποπροσανατολίσει.

Οι κινήσεις του, όμως, είναι σπασμωδικές και προκαλεί τις υποψίες του ενωμοτάρχη πως ίσως κάτι γνωρίζει και το κρύβει από όλους. Έτσι ο Προύσαλης γίνεται η σκιά του Κυπραίου μέχρι να πειστεί πως δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ωστόσο, ο ενωμοτάρχης, όσο οι έρευνες συνεχίζονται, αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ίσως ο Κυπραίος ευθύνεται για τη δολοφονία τού φίλου τού Νέστορα. Από την άλλη, ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… όπλα προκειμένου να την πείσει να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Τις επόμενες μέρες, ο συνεταιρισμός ιδρύεται επίσημα και ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως είναι όλοι εναντίον του πια και δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη μάχη. Έτσι, θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση, ζητώντας του να προδώσει τον συνεταιρισμό, και κατ’ επέκταση την Ελένη, και να συνεργαστούν.

Η σιγουριά του Προύσαλη

Από την άλλη, ο Προύσαλης είναι πια σίγουρος πως ο Θωμάς εμπλέκεται στη δολοφονία του Γεωργαλά. Ωστόσο, είναι απογοητευμένος που δεν μπορεί να τον στριμώξει και να το αποδείξει. Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με τον Νέστορα. Εκείνος, σοκαρισμένος από όσα ακούει, αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση αλλά και το παρελθόν του Κυπραίου με τη βοήθεια κάποιων φίλων του.