Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαδημούλης κορονοϊός: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης κορονοϊός: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις

Παπαδημούλης κορονοϊός: Μια ανάρτηση που έχει προκαλέσει ήδη διαδικτυακές αντιδράσεις έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κοροναϊου στη χώρα μας.

Παπαδημούλης κορονοϊός: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με τα κρούσματα του κοροναϊού. Μάλιστα ο κύριος Παπαδημούλης συνδέει έμμεσα τα κρούσματα στην Ελλάδα με την ταξική τους “ταυτότητα”. Όπως γράφει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter: “Αυτό, που τα πρώτα κρούσματα κορωναιού μας ήλθαν από το Μιλάνο κ τα πρώτα μέτρα αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσνίκης, τη Βουλή κ τον Σκάι, είναι ασφαλώς τυχαίο. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα χαστούκι στον ρατσισμό, την άγνοια και την απύθμενη βλακεία!”.

Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει πρόσφατα και άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να κριτικάρει τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου οτι οι κλειστές δομές, είναι μία λύση για να ελεχθούν φαινόμενα που απειλούν τη Δημόσια Υγεία.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε στο Twitter: “Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις