alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μουτζούρης χειρονομία: Επιμένει ο Περιφερειάρχης – Η ανάρτηση στο Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Μουτζούρης χειρονομία: Επιμένει ο Περιφερειάρχης – Η ανάρτηση στο Facebook

Μουτζούρης χειρονομία: «Η χειρονομία μου αυτή, μη κόσμια σε κάθε περίπτωση, έγινε στη διάρκεια μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τηλεφωνικής συνομιλίας μου» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Μουτζούρης χειρονομία: Επανέρχεται στο θέμα της χειρονομίας που έκανε κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μουτζούρης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας. Τα τελευταία σχόλια μου επί του «μείζονος»(;;) θέματος της… χώρας(!!!): Η χειρονομία μου αυτή, μη κόσμια σε κάθε περίπτωση, έγινε στη διάρκεια μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τηλεφωνικής συνομιλίας μου, μακριά από κόσμο (αλλά όχι, όπως αποδείχτηκε, από ένα καλό κινητό!), η οποία καταγράφηκε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ και διακινήθηκε ηλεκτρονικά παρανόμως (στο σημείο αυτό να δηλώσω, ότι δεν τρέφω ΚΑΝΕΝΑ συναίσθημα θυμού για τον καταγράψαντα, τον οποίο καλημερίζω!).

Απηχούσε πλήρως τα συναισθήματα μου βλέποντας πως φέρονται στα νησιά μας και κυρίως στους κατοίκους τους ( και, όπως αποδείχτηκε από τις εν συνεχεία αντιδράσεις σας, η χειρονομία αυτή απηχούσε και τα συναισθήματα της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ πλειοψηφίας σας). Και ακούγοντας στο τηλέφωνο να μου λέγεται, ότι η κυβέρνηση αποδίδει σε εμένα (!!!) όλες τις ευθύνες για τα τεκταινόμενα (αν είναι δυνατόν!). Και υπό την ένταση των ημερών και των επαπειλούμενων σοβαρών επεισοδίων εκείνες τις στιγμές, τα οποία προσπαθούσα επί τρείς ώρες να αποτρέψω.
Δηλώνω εκ νέου , ότι τις ιδιωτικές μου συνομιλίες θα τις διεξάγω όπως ΕΓΩ κρίνω και επιθυμώ. Οι εκάστοτε συνομιλητές μου θα με κρίνουν για αυτό. Θα κλείσω παροτρύνοντας ακόμη μια φορά για ενότητα, τήρηση των νόμων, σοβαρότητα, μετρημένες κινήσεις. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ, όπως φάνηκε και από την (μάλλον άσκοπη;) χθεσινή συνάντηση των Αθηνών (Μυτιλήνη 28.02.2020).

Μουτζούρης χειρονομία: Η αποχώρησή του από το κανάλι

Όχι μόνον επιμένει να μη ζητά συγγνώμη για την απαράδεκτη και χυδαία επίθεσή του στον πρωθυπουργό, αλλά εμφανίζεται και προκλητικός στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο κ. Μουτζούρης εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την χειρονομία που έκανε η οποία και προκάλεσε σάλο. Ειδικότερα σε ερώτηση για το αν συνάδουν τέτοιες αντιδράσεις με το δημόσιο αξίωμα του, ο Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν θέλησε να ανασκευάσει για τις απρεπείς δηλώσεις του, αλλά μίλησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας μάλιστα πως καταγγέλλει τα όσα προβλήθηκαν στα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο περιφερειάρχης δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει χυδαία την παρουσίαση του θέματος από το κεντρικό δελτίο, το οποίο πρόβαλε με κάθε εγκυρότητα τόσο το βίντεο με την προσβλητική κίνηση του Κώστα Μουτζούρη όσο και την έντονη αντίδραση του Μαξίμου. Στη συνέχεια μάλιστα παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνοστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε με επιθετικό ύφος να φωνάζει και να αρνείται την όποια ερώτηση.

Ο περιφερειάρχης μάλιστα όχι μόνο δεν δέχτηκε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε μία τέτοια χειρονομία μπροστά στην κάμερα, η οποία προβλήθηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά προτίμησε να αποχωρήσει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με αυτό το απαράδεκτο τρόπο. Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γ. Σινάνης τόνισε πως ο κύριος Μουτζούρης θεώρησε πως όσα καταγράφηκαν στο βίντεο δεν έπρεπε να πάρουν αυτή την έκταση, καθώς ειπώθηκαν ενώ βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ήταν χτυπημένος.

Μουτζούρης mega
Δείτε εδώ τη χειρονομία
Δείτε ακόμα

Η χειρονομία, “έφερε” στο φως παλαιότερες δηλώσεις