Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Οι έπαινοι στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Οι έπαινοι στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πόσο ομόρφυνε ο ηθοποιός και τον χαρακτήρισε μάλιστα «θεογκόμενο».

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Μια αναφορά στον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πόσο ομόρφυνε ο ηθοποιός και τον χαρακτήρισε μάλιστα «θεογκόμενο». Τότε η ομάδα της εκπομπής της είπε ότι είναι σε σχέση. Εκείνη την ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκρίθηκε πως το γνωρίζει.

«Είναι κούκλος, πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ωραίο. Εντάξει, είναι με την κυρία Βαρδινογιάννη, θα χαρεί η Χρυσή να ακούσει που λέμε τον σύντροφό της ότι είναι πολύ ωραίο αγόρι. Εμένα όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου» επέμεινε. «Και το λένε συχνά;» την πείραξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Συνέχεια! Και είναι και θεογκόμενος το αγόρι μου» είπε με έμφαση η παρουσιάστρια. «Όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου».

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Απόσπασμα από την εκπομπή της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις