Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Ζαχίρ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απώλεια της οικογενείας του
LIFESTYLE

MasterChef Ζαχίρ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απώλεια της οικογενείας του

MasterChef Ζαχίρ: Ο Ζαχίρ περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα.

MasterChef ΖαχίρΤον Ζαχίρ Γιαβαρί, που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του «MasterChef» φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Δευτέρας. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως έφυγε από το σπίτι του, με την προτροπή των γονιών του σε ηλικία μόλις 10 ετών, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο. Ο Ζαχίρ περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα, ενώ αποκάλυψε πως έχασε από βόμβα την αδελφή του και τον πατέρα του. Παράλληλα συγκινήθηκε όταν ανέφερε πως έχει να δει τη μητέρα του 20 χρόνια.

«Την μητέρα μου έχω να τη δω 20 χρόνια. Την έχω δει από φωτογραφίες, αλλά από κοντά όχι. Όταν επικοινωνήσαμε και της είπα για το MasterChef, μου έλεγε τι είναι αυτό και αν θα με βοηθήσει στο μέλλον. Δε με έχει ξαναρωτήσει από τότε τι κάνω και με τι ασχολούμαι. Είναι γύρω στα 70-75. Είναι δύσκολο να τη ξαναδώ, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Όσες φορές το σκέφτομαι παθαίνω ψυχολογικά. Η μαμά μου είναι τώρα στο Αφγανιστάν με τον μικρό αδερφό μου. Είναι λίγο καλύτερα τώρα εκεί από όταν έφυγα εγώ, αλλά ο κίνδυνος υπάρχει ακόμη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ζαχίρ.

MasterChef Ζαχίρ: Τι είπε για το ριάλιτι μαγειρικής

Όσο για το MasterChef, ο Ζαχίρ ανέφερε πως μπήκε εντελώς ξαφνικά στη ζωή του, καθώς όπως είπε το φαγητό για εκείνον απέκτησε μεγάλη αξία, ενώ δεν είχε δηλώσει εκείνος συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά ένας φίλος του από το Αφγανιστάν ο οποίος γνώριζε πως ο ίδιος είναι πολύ καλός μάγειρας. «Έχω να δω τη μητέρα μου 20 χρόνια. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην την ξαναδώ».

MasterChef Ζαχίρ: Απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις