Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις που θα αναστατώσουν το Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις που θα αναστατώσουν το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Δύο άνδρες θα παίξουν μεταξύ τους άγριο ξύλο και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μια απαγορευμένη ερωτική εξομολόγηση, μια άγρια τιμωρία, μια απρόσμενη αποκάλυψη αλλά και μια πρόταση που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες. Μεγάλες ανατροπές περιμένουν προσεχώς τους τηλεθεατές της καθημερινής σειράς εποχής «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.  Ο Κλεομένης πλησιάζει τον Μελέτη στον στάβλο με διαφορετικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα τον προσεγγίζει ερωτικά, προτείνοντάς του να κάνουν έρωτα. Για να πετύχει τον σκοπό του δεν διστάζει μάλιστα να αναφέρει στον επιστάτη πως γνωρίζει πως ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη. Στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους. Οι δύο άνδρες θα παίξουν μεταξύ τους άγριο ξύλο και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Δούκας θα μάθει τη σοκαριστική αλήθεια! Ότι δηλαδή ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Κλεομένης, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά, περνά στην αντεπίθεση. Αφενός αρνείται το περιστατικό, αφετέρου αποκαλύπτει στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη. Η τιμωρία που θα επιβάλει ο Δούκας στον Μελέτη είναι πάρα πολύ σκληρή. Τον πετά μέσα σε ένα φρεάτιο και ο επιστάτης θα πρέπει να ζήσει εκεί για αρκετές μέρες και νύχτες της ζωής του. Την ίδια στιγμή η μικρότερη αδελφή Σταμίρη δεν μπορεί να δεχτεί τον Μιλτιάδη ως πατέρα της, παρά τις προσπάθειές του να της εξηγήσει τους λόγους που κράτησε αυτό το μυστικό τόσα χρόνια. Η Ελένη πηγαίνει στον Βασταρδή θέλοντας να μάθει ποιες θα είναι οι συνέπειες σε περίπτωση που υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο γονείς. Δηλαδή στον Νικηφόρο και τη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: O Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι

Η επίσκεψη όμως στον γυναικολόγο θα τη φέρει απέναντι από τη Θεοδοσία. Η εξωσυζυγική σχέση τής μέχρι τώρα απόλυτα πιστής στον Λάμπρο γυναίκας με τον γυναικολόγο έχει ήδη ξεκινήσει. Εν τω μεταξύ ο Δούκας συνεχίζει να κρατά τον Μελέτη κλεισμένο στο φρεάτιο, αλλά τον έχουν βάλει σε σκέψεις όσα του αποκάλυψε για τον Κλεομένη και τις ερωτικές του προτιμήσεις για άτομα του ιδίου φύλου με αυτόν. Ο Δούκας προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον γαμπρό του. Παρά τις τεράστιες διαφορές που τους χωρίζουν, ο Λάμπρος με τον Κυπραίο ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας να ξεμπροστιάσουν τον Φώτη και τη σχέση του με τον Δούκα για να σώσουν τον συνεταιρισμό.

Η Μυρσίνη με χαρά μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι, αλλά η άρνηση του Δούκα να του δώσει το μερίδιό του από την οικογενειακή περιουσία θα οδηγήσει σε νέα σύγκρουση την οικογένεια. Ο Νικηφόρος όμως είναι αποφασισμένος να μείνει και να μιλήσει στην Ασημίνα, η οποία καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, ότι δηλαδή έκανε έρωτα με την αδελφή της και εκείνη περιμένει το παιδί τους, φεύγει από το σπίτι βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις