Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός Κορβέτ: Εμφανίστηκε και η συνοδηγός Corvette
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Οδηγός Κορβέτ: Εμφανίστηκε και η συνοδηγός Corvette

Οδηγός Κορβέτ: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Οδηγός Κορβέτ: Παρουσιάστηκε στην Τροχαία η συνοδηγός της μοιραίας Corvette, μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα. Η συνοδηγός είχε εξαφανιστεί μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μοτοσικλετιστής Νάσος Καρανίκας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος οδηγός, που εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή μετά το τροχαίο δυστύχημα, εμφανίστηκε το Σάββατο, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Όπως υποστήριξε, εξαφανίστηκε από το σημείο, καθώς βρισκόταν σε σοκ. «Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα σε όχημα φίλου και φύγαμε», παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας που σημαίνει πως ο εισαγγελέας θα αποφασίσει από εδώ και πέρα αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη η αν θα προφυλακιστεί.

Τροχαίο Γλυφάδα: Φωτογραφίες σοκ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Η μηχανή του 25χρονου Νάσου φαίνεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο, ενώ ο νεαρός κείτεται στο κράσπεδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις