Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Μεγάλο διπλό για τους Πειραιώτες, άλωσαν την Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Μεγάλο διπλό για τους Πειραιώτες, άλωσαν την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Ο Ολυμπιακός “άλωσε” την Τούμπα με το 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Πρωταθλητής κανονικής διάρκειας θα είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα των νταμπλούχων Ελλάδος και πλέον θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας αφού διατηρεί διαφορά πέντε βαθμών πλέον από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και απομένει μια αγωνιστική για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς έχουν να καλύψουν μια σημαντική διαφορά στα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.

Το σημαντικό είναι πως όλοι παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και μεγάλη ένταση στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Το ματς

Στα πρώτα λεπτά ήταν σαφές πως αμφότερες οι ομάδες προσέγγισαν αμυντικά το παιχνίδι. Περισσότερο ο Ολυμπιακός βέβαια με τον Μαρτίνς να είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του στην ενδεκάδα. Το άγχος ήταν μεγάλο καθώς αμφότεροι «έτρεμαν» να μην δεχθούν κάποιο τέρμα. Μετά από ένα σημείο, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οι Πειραιώτες παραλίγο να ανοίξουν το σκορ λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου καθώς ο Ελ Αραμπί είχε δοκάρι μετά από σέντρα του Βλαμπουενά.

Ο,τι δεν έκανε ο Μαροκινός, έκανε ο… Γιαννούλης στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Τσιμίκας κάνει μια απίστευτη ενέργεια, σουτάρει, ο Πασχαλάκης αποκρούει και ο Ραντζέλοβιτς κάνει το γύρισμα πάνω στον Γιαννούλη που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τέρμα διαδέχθηκαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους φιλοξενούμενους.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ παραλίγο να απαντήσει άμεσα καθώς έπειτα από φάση διαρκείας ο Βαρέλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR καθώς ο αμυντικός του Δικεφάλου ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς για να βρουν ένα γκολ, αλλά δεν βρήκαν κάποια ευκαιρία που να αναγκάσει τον Σα σε μια δύσκολη επέμβαση. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και έτσι οι Πειραιώτες έφυγαν με το μεγάλο «διπλό» από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο (75’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (82’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (91’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69’ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (83’ Μασούρας).

Πηγή: Iefimerida, Φωτο: IN

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις