Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση 21/2/20: Αυτός έφυγε από το ριάλιτι – Βαριές εκφράσεις στο σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση 21/2/20: Αυτός έφυγε από το ριάλιτι – Βαριές εκφράσεις στο σπίτι

MasterChef αποχώρηση 21/2/20: Μια δοκιμασία αποχώρησης που είχε τα πάντα παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Παρασκευής, στο επεισόδιο του MasterChef.

MasterChef αποχώρηση 21/2/20: Έπειτα από μια δοκιμασία αντιγραφής στο MasterChef 4, το σπίτι του διαγωνισμού έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο. Τα απόνερα της ομαδικής διαδικασίας έφεραν μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ειδικά μεταξύ της Κατερίνας και των άλλων παικτών στην κόκκινη ομάδα του MasterChef 4 που τελικά έπρεπε να επιλέξει υποψήφιους προς αποχώρηση. Στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του MasterChef 4 βρέθηκαν ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος και η Φωτεινή Ζωσιμίδου που μπήκε τελευταία στιγμή στο MasterChef 4, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σεμίνας. Το πιάτο από τον καλεσμένο Σεφ, Ευγένιο Βαρδακαστάνη ήταν ένα πελώριο βουνό από σου με κρέμα και καραμέλα που πραγματικά δυσκόλεψε τους κριτές.

Πρώτος, άκουσε την βαθμολογία του ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, που έλαβε δυστυχώς ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία από τους κριτές του MasterChef 4 και τον καλεσμένο pastry chef. Συνολικά, ο Γατόπουλος έλαβε 19/40. Με μια μόλις μονάδα πάνω, η Φωτεινή κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση της στο παιχνίδι του MasterChef 4 και αναχώρησε πρώτη για το σπίτι του διαγωνισμού. Η Φωτεινή έλαβε 5 από κάθε κριτή, με αποτέλεσμα να λάβει 20/40. Τέλος, ο Γιώργος μπορεί να μην είχε ολοκληρώσει το γλυκό οπτικά, αφού του τελείωσαν τα σουδάκια, ωστόσο, η βαθμολογία του ήταν κατά πολύ υψηλότερη από εκείνη των αντιπάλων του στη δοκιμασία αντιγραφής του MasterChef 4.

MasterChef αποχώρηση 21/2/20: Βαριές εκφράσεις στο σπίτι

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου από το MasterChef, στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Φωτεινή και ο Γιώργος επέστρεψαν στο σπίτι. Η υποδοχή, ωστόσο, στον νεαρό διαγωνιζόμενο δεν ήταν ιδιαιτέρως θερμή από την συμπαίκτρια του, Κατερίνα με την οποία και βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους! Χαρακτηριστικό, δε, είναι πως μόλις ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef από τη δοκιμασία αποχώρησης και η Κατερίνα άπλωσε το χέρι για να τον συγχαρεί, εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά!

“Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια αλλά από την πολλή έπαρση δεν την δέχθηκε! Γιατί είναι το πολύ καλό παιδί” σημείωσε με νόημα στην κάμερα η Κατερίνα προσθέτοντας πως “τέλοσπαντων, εγώ τον συγχαίρω που κατάφερε να περάσει σε αυτή την δοκιμασία. Μπράβο του, τελεία και παύλα. Στοπ”! Όταν ο Γιώργος τόνισε, μπροστά στους συμπαίκτες του, πως θα τα πει off camera με την Κατερίνα, εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Φοβήθηκα, που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ (στο χέρι μου), μολών λαβέ… Έλα, σε περιμένω”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις