Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παπασταθόπουλος “Καραϊσκάκη”: Η ανάρτηση μετά τις αποδοκιμασίες στο “Ολυμπιακός – Άρσεναλ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπασταθόπουλος “Καραϊσκάκη”: Η ανάρτηση μετά τις αποδοκιμασίες στο “Ολυμπιακός – Άρσεναλ”

Παπασταθόπουλος "Καραϊσκάκη": Ο διεθνής αμυντικός της Αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο Γ. Καραϊσκάκης από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Παπασταθόπουλος “Καραϊσκάκη”: Μετά από δώδεκα χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε ελληνικό γήπεδο σε αγώνα συλλόγων. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο για τους «32» του Europa League.Ο Παπασταθόπουλος χαρακτήρισε ως «μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα» την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, ενώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του έγραψε: «Καποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!».

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανάρτησή του: «Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!».

Υβριστικά συνθήματα

Ο Έλληνας στόπερ των Κανονιέρηδων χτύπησε σε μία φάση μετά το 80′ και κάθισε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει αρκετά, με τον Κώστα Φορτούνη μάλιστα να τον βοηθάει, αλλά ο κόσμος στο «Καραϊσκάκης»… δεν είχε την ίδια θέση.  Συγκεκριμένα άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για τον διεθνή άσο, κάτι που συνέχισαν και σε επόμενη φάση, όταν ο Σωκράτης έπεσε και πάλι στο έδαφος, μην μπορώντας να συνεχίσει.

Πάντως, ο Σωκράτης που βγήκε και έκανε αναγκαστική αλλαγή, αποδεικνύοντας ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, δεν αντέδρασε καθόλου…

Παπασταθόπουλος: Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις