Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράδιο Αρβύλα Official Youtube: Το τρέιλερ είναι απλά επικό
LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα Official Youtube: Το τρέιλερ είναι απλά επικό

Ράδιο Αρβύλα Official Youtube: Μέχρι το τέλος της σεζόν τα επεισόδια των «Αρβύλα» θα μπορούν να τα δουν όσοι θέλουν διαδικτυακά.

Ράδιο Αρβύλα Official Youtube: Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» βομβαρδίζει τους φανατικούς της εκπομπής με βιντεάκια και teaser. Μετά την επεισοδιακή ρήξη με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισαν να επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή με τους φίλους της εκπομπής μέσω διαδικτύου. Το πρώτο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα», Online, ήταν μια σειρά από βίντεο, όλα αφιερωμένα στο GNTM. Το επόμενο βήμα για την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» είναι να επιστρέψουν ζωντανά στους δέκτες, αυτή τη φορά μέσω Livestream από το επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Youtube. Κάπως έτσι και με στόχο να αυξήσουν τους συνδρομητές στο κανάλι τους, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» βομβαρδίζουν καθημερινά με νέο υλικό τους χρήστες.

Ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα σκετς που σχολίαζαν την επικαιρότητα επιστρέφουν με φρέσκο υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Έτσι, παρακολουθούμε το Backstage του γυρίσματος του «Πασοκτζή» σε ρόλο Χριστόδουλου Ξηρού ή το σατιρικό βιντεάκι με το ζεύγος Πατούλη. Χωρίς να έχουν δώσει κάποια ημερομηνία για την πρώτη ζωντανή εκπομπή τους στο διαδίκτυο, οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα νέο τρέιλερ για την επικείμενη πρεμιέρα. Σε αυτό, οι παρουσιαστές, αλλά και οι συνήθεις ύποπτοι Κωστάκης και «Πασοκτζής» φορούν μαύρα μπλουζάκια και μαύρα γυαλιά. Ο Αντώνης Κανάκης δίνει στον «Πασοκτζή» το κείμενο που πρέπει να εκφωνηθεί και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις