Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη διαζύγιο: Η σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό με τον Λάτσιο
LIFESTYLE

Μενεγάκη διαζύγιο: Η σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό με τον Λάτσιο

Μενεγάκη διαζύγιο: Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πώς ένιωθε εκείνη την περίοδο, τις εξετάσεις που έκανε γιατί πίστευε ότι δεν ήταν καλά, ενώ όπως αποδείχθηκε στο τέλος ήταν κάτι εσωτερικό, ψυχολογικό που βίωνε.

Μενεγάκη διαζύγιο: Σε μια πραγματικά σπάνια εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εποχή του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πώς ένιωθε εκείνη την περίοδο, τις εξετάσεις που έκανε γιατί πίστευε ότι δεν ήταν καλά, ενώ όπως αποδείχθηκε στο τέλος ήταν κάτι εσωτερικό, ψυχολογικό που βίωνε. «Όλοι έχουν περάσει φάσεις δύσκολες και ψυχολογικά έχουμε αισθανθεί πολύ πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ. Όταν αυτό δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας, τότε ο οργανισμός μας αρχίζει και χτυπάει καμπανάκια. Αυτό όμως το καμπανάκι μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορεί να κάνεις 500 εξετάσεις και να σου λένε πως δεν έχεις τίποτα. Το έχω κάνει κι αυτό. Μου έχει συμβεί την περίοδο που χώρισα. Κάποια στιγμή κλάταρε ο οργανισμός μου και άρχισα να πιστεύω ότι έχω θέματα.

Είχα κάνει ό,τι υπήρχε. Μου έλεγε ο παθολόγος ότι είναι ψυχολογικό και του έλεγα πως είμαι άρρωστη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αισθάνομαι πάντα πολύ δυνατή. Ό,τι εξέταση υπάρχει την έκανα. Κάποιες ήταν και πανάκριβες, αλλά τις έκανα όλες! Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις ξανά στον παθολόγο και του έλεγα πως έχω κάτι και πάλι. Του έλεγα “Εκεί που κάθομαι τρέχουν δάκρυα παντού”. […] Όλα ήταν στο μυαλό και είχε δίκιο. Πήρα τον χρόνο μου, συνειδητοποίησα πως πραγματικά έχω πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά με όλο αυτό που αντιμετωπίζω από εμένα και αλλά και όλο αυτό που αντιμετωπίζω εξωτερικά. Όλο αυτό ήρθε και με έριξε. Μου πήρε έξι με εφτά μήνες και έφυγε μόνο του. Όλοι έχουμε άμυνες και δυνάμεις που δεν ξέρουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις