Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Spoiler αποχώρηση σήμερα: Αυτός ο παίκτης θα φύγει απόψε (21/2)
LIFESTYLE

MasterChef Spoiler αποχώρηση σήμερα: Αυτός ο παίκτης θα φύγει απόψε (21/2)

MasterChef Spoiler αποχώρηση σήμερα: Απόψε (21/2/2020) μια ακόμη αποχώρηση θα δούμε στο μαγειρικό reality show.

MasterChef Spoiler αποχώρηση σήμερα: Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4, είδαμε να κερδίζει η Μπλε Ομάδα και να απολαμβάνει μια βόλτα σε εστιατόριο. Μάλιστα, ο πανηγυρισμός ενός από τους παίκτες της, σχολιάστηκε έντονα. Απόψε, η χαμένη Κόκκινη Ομάδα, θα ψηφίσει τους δύο που θα μαγειρέψουν μαζί με τον Γιώργο, τον οποίο πρότεινε ο Ηλίας που ήταν αρχηγός. Ένας από τους τρεις τους θα αποχωρήσει από το MasterChef.

Η ψηφοφορία θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ η δοκιμασία αποχώρησης θα είναι… βουνό! Το πιάτο αντιγραφής είναι ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα, του Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Ένα βουνό, όπως περιγράφει το πιάτο του και ο ίδιος, που όποιος το ανέβει, θα τον γλυκάνει η γεύση της ολοκλήρωσης του.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», αποκάλυψαν ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Σύμφωνα λοιπόν, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, από τους δυο άντρες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, τον Γιώργο Λασκαρίδη και τον Θεοχάρη Βιγλάκη δηλαδή, αυτός που θα φύγει, θα είναι ο Θεοχάρης. Όπως είπε όμως ο δημοσιογράφος, τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο του MasterChef 4 πρόκειται να τον ξαναδούμε στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη

My Style Rocks SPOILER: Διπλή αποχώρηση στο αποψινό Gala!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις