Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπρησμός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τρία οχήματα του υπ. Πολιτισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τρία οχήματα του υπ. Πολιτισμού

Εμπρησμός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη: Για την κατάσβεση της φωτιάς στο πάρκινγκ επί της λεωφόρου Στρατού συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Εμπρησμός αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο υπαίθριο πάρκινγκ του Βυζαντινού μουσείου στη Θεσσαλονίκη έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι τα ξημερώματα. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν συνολικά τρία αυτοκίνητα που ανήκαν στο υπουργείο Πολιτισμού αλλά και ένα ΙΧ ιδιώτη. Για την κατάσβεση της φωτιάς στο πάρκινγκ επί της λεωφόρου Στρατού συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Οδηγίες… αναρχικών

Χθες, η αναρχική ομάδα «αναρχικές ομάδες νυχτερινών επιδρομών» ανέλαβε με προκήρυξη που ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για τον εμπρησμό 12 οχημάτων στις 21 Γενάρη στο Μαρούσι. Αφού απολογείται στον κόσμο που βρέθηκε κατά λάθος στον στόχο τους ζητεί από τους πολίτες να… διευκολύνουν το έργο της μην παρκάροντας κοντά σε πολυτελή αυτοκίνητα…

Η σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου φέρει υστερόγραφο που αναφέρει: «Υ.Γ: Λυπούμαστε για το γεγονός ότι δύο άσχετα οχήματα που βρίσκονταν κοντά στα πολυτελή που πυρπολήσαμε καταστραφήκανε. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας και είναι ένα γεγονός που δε μας αφήνει αδιάφορους. Θα παρακαλούσαμε τους ιδιοκτήτες μη πολυτελών οχημάτων να αποφεύγουν να σταθμεύουν δίπλα σε πολυτελή οχήματα, διευκολύνοντας έτσι το έργο μας».  Η ομάδα των αντιεξουσιαστών είχε «χτυπήσει» με μπιτόνια και προσανάμματα τα αυτοκίνητα που είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

Δείτε ακόμη

Οι αναρχικοί προκαλούν: “Λυπούμαστε, αλλά μην σταθμεύετε δίπλα σε πολυτελή ΙΧ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις