Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δένδιας – Τσίπρας: “Αδιανόητο πρώην Πρωθυπουργός να επικαλείται Τούρκο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας – Τσίπρας: “Αδιανόητο πρώην Πρωθυπουργός να επικαλείται Τούρκο”

Δένδιας - Τσίπρας: Φωτιές ανάβει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του και ο Νίκος Δένδιας δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Δένδιας – Τσίπρας: Πρωτοφανή χαρακτηρίζει την επίκληση δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου από πλευράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. “Είναι πρωτοφανές πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας να επικαλείται δηλώσεις Τούρκου Υπουργού, διεκδικώντας την… παρασημοφόρησή του”, επισημαίνει ο κ. Δένδιας. “Η επιδίωξη κομματικού οφέλους δε δικαιολογεί τα πάντα”.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Τσίπρας ανέφερε με αφορμή τις δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Τώρα, ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι “όλα ήταν καλά και τα βρίσκαμε με τις ελληνικές κυβερνήσεις” στη μοιρασιά της Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι που ήρθε ο Τσίπρας που “είναι υπερβολικά πατριώτης”, πως να το εκλάβω; Ως προσβολή ή ως παράσημο;».

Ως προς το ερώτημα που έθεσε για το πώς να εκλάβει τη εν λόγω δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ, δηλαδή ως προσβολή ή ως παράσημο, καλεί να το απαντήσουν «οι ψευδο-υπερπατριώτες, που έσκιζαν τα ρούχα τους για τον πατριωτισμό τους στη δήθεν “προδοτική” Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα έχουν πάθει αφωνία για όλα…».

Δείτε ακόμη

Δένδιας σε Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε ανέντιμο συμβιβασμό»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις