Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρία Αντωνίου ινστα: Η… ακατάλληλη ευχή για καλό καρναβάλι (vid)
LIFESTYLE

Ρία Αντωνίου ινστα: Η… ακατάλληλη ευχή για καλό καρναβάλι (vid)

Ρία Αντωνίου ινστα: Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε και με ένα προκλητικό βίντεο εύχεται «καλό καραναβάλι» στους φίλους της στο Instagram.

Ρία Αντωνίου ινστα: Η Ρία Αντωνίου με ένα προκλητικό βίντεο εύχεται «καλό καραναβάλι» στους φίλους της στο Instagram. Το μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη γειτονική Ιταλία, φοράει ένα λευκό πουκάμισο, λευκή καλτσοδέτα με καρό φούστα την οποία και σηκώνει αποκαλύπτοντας στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους τα οπίσθιά της.

«Καλό καρναβάλι με πολλές εκπλήξεις που έρχονται» γράφει η ίδια στη λεζάντα του βίντεο αποσπώντας εκατοντάδες like και πιπεράτα σχόλια για τη σέξι εμφάνισή της.

Το 2020 φαίνεται ότι έχει μπει με άγριες διαθέσεις για την εκρηκτική Ρία Αντωνίου, που δεν σταματά να ποστάρει αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στο Instagram. Η ξανθιά καλλονή μπορεί να κάνει τη δική της καριέρα στο εξωτερικό, όμως το ελληνικό ταπεραμέντο της δεν κρύβεται.

https://www.instagram.com/p/B8ysQpvHU3x/?utm_source=ig_embed

Πριν από λίγες ημέρες, με πονηρή διάθεση, δημοσίευσε ένα Insta story στο οποίο φαίνεται να οδηγεί αφήνοντας σε δημόσια θέα ένα μέρος από το στήθος της. Πριν από την εν λόγω ανάρτηση είχαν προηγηθεί φωτογραφίες με μαγιό που αναδείκνυαν τις καμπύλες της και έκαναν τα αρσενικά να παραμιλούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις