Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέθανε από σουβλάκι: Τραγωδία στις Κομποτάδες Λαμίας
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε από σουβλάκι: Τραγωδία στις Κομποτάδες Λαμίας

Πέθανε από σουβλάκι: Η 85χρονη πνίγηκε και παρά τις προσπάθειες των δικών της, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Πέθανε από σουβλάκι: Τραγικός θάνατος από πνιγμό για γυναίκα που έτρωγε σουβλάκι. Η σπάνια αυτή περίπτωση συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στις Κομποτάδες Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 85χρονη γυναίκα πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέατος, την ώρα που έτρωγε σουβλάκια. Ακολούθησε πανικός, με τους δικούς της να προσπαθούν να τη βοηθήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Το 2018 σημειώθηκε ακόμα μία τραγωδία με τον ίδιο τρόπο, στο Νεοχώρι Καρδίτσας. Μία 45χρονη γυναίκα, τρώγοντας με την οικογένειά της σε ψησταριά, στραβοκατάπιε, έχασε τις αισθήσεις της και μετά από ώρα άφησε την τελευταία πνοή της, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Ένας 28χρονος στην περιοχή της Μεσαράς, χαροπάλευε για περίπου 20 ημέρες, αλλά κατάφερε να βγει νικητής.

Στην Κοζάνη την περασμένη χρονιά, μια 53χρονη την ώρα έτρωγε σουβλάκι, υπέστη αναπνευστική ανακοπή έπειτα από την απόφραξη της  τραχείας από κομμάτι κρέατος, ωστόσο σώθηκε έπειτα από αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

Τον Σεπτέμβρη, ένας εργαζόμενος σουβλατζίδικου στη Μύκονο, έσωσε πελάτισσα από βέβαιο πνιγμό:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις