Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καρδιολόγος Σητεία: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του
ΕΛΛΑΔΑ

Καρδιολόγος Σητεία: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του

Καρδιολόγος Σητεία: Η σύζυγος κατηγορείται ότι μαζί με τον τότε σύντροφό της, έναν 39χρονο σήμερα Βούλγαρο, σχεδίασαν τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου.

Καρδιολόγος Σητεία: Αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της υποστηρίζουσας την κατηγορία, η δίκη για την δολοφονία του καρδιολόγου από τη Σητεία τον Οκτώβριο του 2017. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης και η αναβολή χαρακτηρίστηκε ως «μεθοδευμένη κίνηση από την άλλη πλευρά». Αυτά τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της 40χρονης συζύγου του καρδιολόγου. Η ίδια κατηγορείται ότι μαζί με τον τότε σύντροφό της, έναν 39χρονο σήμερα Βούλγαρο, σχεδίασαν τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου.

Σε πρώτο βαθμό, η 40χρονη γυναίκα, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορός της, Ευάγγελος Στρατουδάκης, «υπάρχουν στοιχεία που δεν εξετάστηκαν στον πρώτο βαθμό. Αυτό είναι κάτι που πιστεύουμε ότι θα γίνει στο εφετείο». Συμπλήρωσε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης (στις 25/11/2020), είναι αρκετούς μήνες μακριά. «Αυτό επιβαρύνει την κατάσταση της 40χρονης. Το ανήλικο παιδί της, το είχε αποκτήσει με τον καρδιολόγο. Εξαιτίας της κράτησής της, μεγαλώνει μόνο του με τη γιαγιά του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις