Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Mega tv πρόγραμμα: Η επιστροφή του καναλιού και η υποδοχή του Twitter
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mega tv πρόγραμμα: Η επιστροφή του καναλιού και η υποδοχή του Twitter

Mega tv πρόγραμμα: Συγκίνηση και νοσταλγία στην πλειονότητα των τηλεθεατών 15 μήνες μετά το μαύρο.

Mega tv πρόγραμμα: Είναι γεγονός μετά από 15 μήνες το Mega επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάνοντας πρεμιέρα σήμερα το πρωί στις 6:00. Το μεγάλο κανάλι ξαναμπήκε στις… ζωές των τηλεθεατών με το μουσικό σήμα του, με πλάνα από τις παλιές αγαπημένες σειρές, με αναφορές στο ξεκίνημά του το 1989, στο κλείσιμό του αλλά και σε όλες τις μεγάλες στιγμές του όλα αυτά τα 30 χρόνια της παρουσίας του στην tv.

Το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» (οι τελευταίοι που το παρουσίαζαν ήταν οι Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης) με παρουσιαστές τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μαζί τους βρίσκονταν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού. Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που ξύπνησαν χαράματα και στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να το υποδεχτούν. Η συγκίνηση και η νοσταλγία ήταν από το πρώτα συναισθήματα ενώ όταν, μετά την ενημερωτική εκπομπή, ακολούθησε σε επανάληψη η κωμική σειρά «Το Ρετιρέ» που χρονολογείται από το 1990, το τηλεοπτικό κοινό χάρηκε και ένιωσε σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Πώς καλωσόρισαν το MEGA στο Τwitter

Όπως φάνηκε από τα σχόλια στο Twitter η πλειονότητα των τηλεθεατών χάρηκε με την επιστροφή του καναλιού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ιδιαίτερες αναφορές έγιναν στις σειρές που επιστρέφουν, καθώς η ταινιοθήκη του MEGA αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα βέλη στην φαρέρτα του. Πέρα όμως από τον ενθουσιασμό, υπήρξαν και μερικά αρνητικά σχόλια σχετικά με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Mega tv: Το πρόγραμμα

06:00 «Κοινωνία Ωρα Mega» με τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Σχολιάζουν οι Ντίνος Σιωμόπουλος και Τζίνα Μοσχολιού.

09:00 «Το ρετιρέ».

10:00 Mega Magazino», με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

11:15 «Εμείς και εμείς».

12:00 «Βέρα στο δεξί».

12:00 «Mega Γεγονότα», δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα.

13:50 «Η νταντά».

14:20 «Μαρία η άσχημη».

15:10 «Μια στιγμή, δύο ζωές».

15:50 «Η ζωή της άλλης».

16:30 «Νόστιμα και απλά», μαγειρική εκπομπή με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

17:00 Δελτίο στη νοηματική.

17:10 Δελτίου καιρού για αγρότες.

17:20 «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Στο σχόλιο οι Παναγιώτης Τζένος, Ελένη Καλογεροπούλου.

19:00 «Σαββατογεννημένες».

20:00 Mega γεγονότα, κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

21:00 «Στο παρά πέντε».

22:00 «Πενήντα πενήντα».

23:00 «Μαύρα μεσάνυχτα».

00:40 «Forensic Files», δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ παραγωγής 1996.

01:40 «Ίχνη».

02:40 «Είμαστε στον αέρα».

03:40 «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του».

04:10 «Φύγαμε».

04:45 «Παράλληλοι δρόμοι».

Μια φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται και η εκπομπή «Σινεμά στη σέντρα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη. Το «Mega σαββατοκύριακο» επιστρέφει στις 07:00, με τους Γιώργο Χουδαλάκη και Άρη Ραβανό, ενώ για το μεσημέρι θα υπάρχει μαγειρική εκπομπή με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη.

Παράλληλα θα προβάλλονται ελληνικές και ξένες ταινίες, εκπομπή αυτοκινήτου με τον Βαγγέλη Κιούση, αλλά και υγείας με την Ζωή Δημητράκου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχει ένα μεσημεριανό αθλητικό μαγκαζίνο με τον Αντώνη Κατσαρό και την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ κάθε Κυριακή βράδυ επιστρέφει η θρυλική εκπομπή «Σούπερ μπάλα live» με παρουσιαστή τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Τι πρώτο τρέιλερ του καναλιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις