Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρό κοριτσάκι: Τραγωδία στην Ημαθία
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό κοριτσάκι: Τραγωδία στην Ημαθία

Νεκρό κοριτσάκι: Στη θλίψη έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας έπειτα από την είδηση του χαμού ενός μικρού κοριτσιού μόλις 2 ετών.

Νεκρό κοριτσάκι: Νεκρό μεταφέρθηκε ένα παιδί δύο ετών στο νοσοκομείο Βέροιας, βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία. Τη μικρή βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το βράδυ του Σαββάτου. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βέροιας, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Τα αίτια του θανάτου του δίχρονου κοριτσιού παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. «Φως» στην αιτία θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Εν αναμονή της νεκροτομής – Ανακρίνονται οι γονείς

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 11 μηνών κοριτσιού από τη Συρία αναμένεται να φωτίσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει σήμερα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και διαπιστώθηκε πως έπασχε από εγκεφαλίτιδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, που επικαλείται τον ιατροδικαστή, το παιδί έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Για την υπόθεση ανακρίνονται οι γονείς του παιδιού κι άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους. Σημειώνεται πως οι δύο οικογένειες μένουν στο ίδιο σπίτι, στην περιοχή του Ζωγράφου, που τους έχει παραχωρηθεί από πρόγραμμα φιλοξενίας.

Πάντως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει αν όντως το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή αν οι αλλοιώσεις στο σώμα του προέρχονται από την ασθένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις