Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντοπούλου – Βαρουφάκης: Νέα πρόκληση για τις ηχογραφήσεις (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου – Βαρουφάκης: Νέα πρόκληση για τις ηχογραφήσεις (vid)

Κωνσταντοπούλου - Βαρουφάκης: Η πρώην πρόεδρος της Βουλής δηλώνει ότι εφόσον πάρει τις συνομιλίες στα eurogroup του 2015 θα τις δημοσιοποιήσει.

Κωνσταντοπούλου – Βαρουφάκης: Νέα πρόσκληση στον Γιάνη Βαρουφάκη να δώσει σε εκείνη τις συνομιλίες των συνεδριάσεων του 2015 στο Eurogroup για να τις δημοσιεύσει, απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιάνη Βαρουφάκη εκτιμώντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «για κάποιο λόγο φοβάται. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά, η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε πως είναι σίγουρη πως είναι απολύτως νόμιμη η δημοσιοποίηση των εν λόγω ντοκουμέντων.

«Τον προσκαλώ να μου δώσει εμένα το στικάκι αφού προφανώς για κάποιοι λόγο φοβάται να το δημοσιοποιήσει ή δε θέλει ή ζυγίζει τις ευθύνες. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι η δημοσιοποίηση αυτών των ντοκουμέντων είναι απολύτως νόμιμη διότι αποτελούν την καταγραφή επισήμων συνομιλιών στο πλαίσιο της ΕΕ δεν θα έπρεπε κανείς να τις θεωρεί μυστικές ή απόρρητες, πολύ λιγότερο που αποτέλεσαν τη βάση του εκβιασμού και του στραγγαλισμού της χώρας», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Χθες, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μέσω ανάρτησής στο Facebook τόνισε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης θα έπρεπε να είχε παραδώσει τις συνομιλίες το 2015 και όχι σήμερα, σχεδόν 5 χρόνια μετά. Παράλληλα, εξέφρασε την απορία γιατί δεν τις υπέβαλε όταν διατελούσε εκείνη πρόεδρος της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιώργο Αυτιά
Δείτε ακόμη

Βούτσης για επίθεση Πολάκη: Αντιθεσμική ξεφτίλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις