Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανός τουρίστας – Αίγυπτος: Στην φυλακή επειδή άγγιξε στην πλάτη υπάλληλο του αεροδρομίου
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός τουρίστας – Αίγυπτος: Στην φυλακή επειδή άγγιξε στην πλάτη υπάλληλο του αεροδρομίου

Βρετανός τουρίστας - Αίγυπτος: Τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Βρετανός τουρίστας – Αίγυπτος: Ένας Βρετανός τουρίστας συνελήφθη στην Αίγυπτο με την κατηγορία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν υπάλληλο ασφαλείας αεροδρομίου, όταν τον χτύπησε ελαφρά στην πλάτη, σύμφωνα με φίλους του κατηγορούμενου.  Ο Τόνι Ρέμο Καμότσο, 51 ετών, συνελήφθη το προηγούμενο Σάββατο ενώ του έκαναν έλεγχο στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, λίγο πριν πετάξει για Λονδίνο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, άγγιξε τον υπάλληλο στην πλάτη με αποτέλεσμα την κράτησή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα στο Facebook που απαιτεί την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με την ίδια σελίδα, ο Καμότσο μεταφέρθηκε στην φυλακή, όπου πέρασε την νύχτα με χειροπέδες, χωρίς να γνωρίζει τον λόγοι κράτησής του. Μόνο μετά από 4 μέρες ενημερώθηκε πως κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες επίσημα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική αστυνομία προειδοποίησε την οικογένεια ότι μπορεί να περάσει άλλες 15 ημέρες στην φυλακή ενώ ερευνούν την υπόθεση.

Ανησυχία για την υγεία του

«Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητα του αλλά η αιγυπτιακή αστυνομία δεν το δημοσιεύει», γράφει η ανακοίνωση στο Facebook. Ο Καμότσο περιγράφεται ως ένα οικογενειάρχης που έχει επισκεφθεί επανειλημμένες φορές την Αίγυπτο και σύμφωνα με την αδερφή του, η κατάσταση είναι φρικτή και ανησυχούν για την υγεία του.  Σε μια σύντομη δήλωση, το Υπουργείο Εξωτερικών είπε: «Είμαστε σε επαφή με έναν Βρετανό που συνελήφθη στην Αίγυπτο. Το προσωπικό μας βρίσκεται σε επαφή με την οικογένειά του και τις αιγυπτιακές αρχές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις