Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Τι θα γίνει στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Τι θα γίνει στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Άγριων Μελισσών και την Ουρανία, ο Χρήστος Πλαϊνης αποκαλύπτει.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ένα ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται στο Διαφάνι των Άγριων Μελισσών. Η Παγώνα έφυγε από το σπίτι της και άφησε τον σύζυγό της Τόλλια μόνο με τρία παιδιά. Και κάπου εκεί μπήκε στη μέση η Ουρανία η μοδίστρα να βοηθήσει την κατάσταση και στο μεταξύ, όπως φαίνεται αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένα ειδύλλιο. Τι θα συμβεί, όμως, όταν επιστρέψει η Παγώνα; Τις απαντήσεις για την εξέλιξη των Άγριων Μελισσών έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Πλαϊνης μιλώντας στο περιοδικό «Myt]v και τη Σοφία Τσίρκα.

Μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Άγριων Μελισσών και την Ουρανία, ο Χρήστος Πλαϊνης αποκαλύπτει: «Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη».

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή στο Διαφάνι

Τι θα γίνει όμως όταν η Παγώνα επιστρέψει στο Διαφάνι των Άγριων Μελισσών: «Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις