Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννακόπουλος Ρέντη: «Ναι ρε π@@στη μου» – Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννακόπουλος Ρέντη: «Ναι ρε π@@στη μου» – Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος Ρέντη: Ο ισχυρός άντρας του τριφυλλιού παρακολούθησε τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ από την τηλεόραση.

Γιαννακόπουλος ΡέντηΗ αλήθεια είναι ότι οι πανηγυρισμοί του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά από νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζονται από… υπερβολικό ενθουσιασμό. Ο ισχυρός άντρας του τριφυλλιού παρακολούθησε τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ από την τηλεόραση, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς μετά τον τελευταίο και νικητήριο πόντο του Σάσα Στάροβιτς, κάτι που αποτυπώθηκε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενώ στη συνέχεια αποθέωσε τον Αλέξανδρο Ράπτη.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός έχανε αρχικά με  2-0 στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να πετύχει τη νίκη με 3-2 κόντρα στους Πειραιώτες. Πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του «League Cup Νίκος Σαμαράς». Οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν πως πλέον έχουν αποφασίσει να κοιτάζουν μόνο ψηλότερα, κάνοντας μια επική ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου απέναντι στον πιο έμπειρο σε τέτοια παιχνίδια Ολυμπιακό του Μουνιόθ, αν και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 σετ και μέσα σε εχθρική ατμόσφαιρα, έκαναν απίστευτη ανατροπή και νίκησαν 3-2 στον πρώτο τελικό του «League Cup Νίκος Σαμαράς».

Σημειώνεται πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς πριν την έναρξή της σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας έξω από το γήπεδο, έγινε χρήση δακρυγόνων κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια, έως ότου καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του DPG:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις