Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκτέλεσαν εν ψυχρώ: Βίντεο με τους μεταμφιεσμένους δράστες που μπαίνουν στο νοσοκομείο στον Ισημερινό
ΚΟΣΜΟΣ

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ: Βίντεο με τους μεταμφιεσμένους δράστες που μπαίνουν στο νοσοκομείο στον Ισημερινό

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ: Στόχος των δύο εκτελεστών ήταν ο 33χρονος Άλεξ Λούγκο Σάλτος, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στην πλάτη και στα πόδια από συγκρατούμενούς του σε φυλακή την περασμένη εβδομάδα.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ: Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με δύο εκτελεστές μεταμφιεσμένους – ο ένας σε αστυνομικό και ο δεύτερος σε γιατρό – να μπαίνουν σε νοσοκομείο στον Ισημερινό και να εκτελούν ένα μέλος αντίπαλου καρτέλ ναρκωτικών που ανάρρωνε μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα σε φυλακή. Στόχος των δύο εκτελεστών ήταν ο 33χρονος Άλεξ Λούγκο Σάλτος, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στην πλάτη και στα πόδια από συγκρατούμενούς του σε φυλακή την περασμένη εβδομάδα.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι δύο εκτελεστές να μπαίνουν ήρεμοι στο νοσοκομείο χωρίς να κινούν καμία υποψία σε εργαζόμενους και επισκέπτες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, στο δωμάτιο του 33χρονου στόχους τους, τους οδηγεί ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος δεν υποψιάζεται το παραμικρό για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.  Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με δύο εκτελεστές μεταμφιεσμένους – ο ένας σε αστυνομικό και ο δεύτερος σε γιατρό – να μπαίνουν σε νοσοκομείο στον Ισημερινό και να εκτελούν ένα μέλος αντίπαλου καρτέλ ναρκωτικών που ανάρρωνε μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα σε φυλακή.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ: Δεν κίνησαν καμία υποψία στο νοσοκομείο

Στόχος των δύο εκτελεστών ήταν ο 33χρονος Άλεξ Λούγκο Σάλτος, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στην πλάτη και στα πόδια από συγκρατούμενούς του σε φυλακή την περασμένη εβδομάδα. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι δύο εκτελεστές να μπαίνουν ήρεμοι στο νοσοκομείο χωρίς να κινούν καμία υποψία σε εργαζόμενους και επισκέπτες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, στο δωμάτιο του 33χρονου στόχου τους, τους οδηγεί ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος δεν υποψιάζεται το παραμικρό για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Εν ψυχρώ εκτέλεση: Το ανατριχιαστικό βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις