Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιγκάλο κορωνοϊός: Σε… καραντίνα ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιγκάλο κορωνοϊός: Σε… καραντίνα ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιγκάλο κορωνοϊός: Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του Σόλσκιερ, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Ιγκάλο κορωνοϊόςΣτην… απομόνωση έχει βάλει το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Οντιόν Ιγκάλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας ανησυχίας για τον κορωνοϊό. Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του Σόλσκιερ, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου (αγωνιζόταν σε ομάδα στη Σανγκάη και τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού). Ο Ιγκάλο δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας (κάνει εκεί μια μίνι προετοιμασία) λόγω του κορωνοϊού (COVID-19) και, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, απαγορεύεται να προπονείται στο κέντρο εκπαίδευσης των «κόκκινων διαβόλων».

Εξαιτίας του γεγονότος ότι ταξίδεψε από τη χώρα όπου άρχισε η επιδημία, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξαν να κρατήσουν τον Ιγκάλο -για προληπτικούς λόγους- μακριά για 14 ημέρες, την περίοδο επώασης του κορωνοϊού, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. “Ο Οντιόν θα μείνει στο Μάντσεστερ καθώς ήλθε από την Κίνα πριν από 14 ημέρες και δεν είμαστε σίγουρα ότι θα του επιτραπεί ξανά η είσοδος στην Αγγλία, εάν ταξιδέψει εκτός της χώρας λόγω των μέτρων ασφαλείας. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να έρθει εδώ και να γνωρίσει τους παίκτες, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο”, υποστήριξε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ.

Πάρτε ένα δείγμα από τις ικανότητες του Οντιόν Ιγκάλο στο σκοράρισμα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις