Αθήνα

°C

Κυριακή

25

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Δώρα Αγίου Βαλεντίνου 2020 για εκείνον: Το PornHub σου δίνει την καλύτερη ιδέα
PLUS

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου 2020 για εκείνον: Το PornHub σου δίνει την καλύτερη ιδέα

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου 2020 για εκείνον: Το PornHub σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την διαφορά και να στείλεις ένα δώρο στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου 2020 για εκείνον: Και φτάνει λοιπόν αυτή η μέρα του χρόνου που γεμίζουμε με καρδούλες, τριαντάφυλλα και μηνύματα αγάπης, λες και αν είσαι ερωτευμένος, περιμένεις να έρθει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Το PornHub λοιπόν και φέτος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την διαφορά και να στείλεις ένα δώρο στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου που σίγουρα είναι ασυνήθιστο και δεδομένα ο αποδέκτης του θα το θυμάται για καιρό. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, το νούμερο ένα site ερωτικού περιεχομένου προσφέρει μία ολόκληρη ημέρα σε Premium λογαριασμό που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του.

Μάλιστα, δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που θα στείλει το δώρο αυτό (αν δεν το κρατήσει για τον εαυτό του), να φτιάξει και ένα personalised στον αποδέκτη, με πρωταγωνιστές διάφορους πορνοστάρ όπως η Asa Akira και Rod Jackson. Πέρυσι, η προσφορά αυτή είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επωφελήθηκαν από αυτή. Μιλώντας σχετικά, ο αντιπρόεδρος του PornHub, Corey Price είπε: «Θέλουμε να τους φτιάξουμε την διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Τι μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhub. Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος σου, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την… αγάπη της ημέρας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις