Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χοακίν Φίνιξ Όσκαρ: Η σύντροφος του Χοακίν, Ρούνεϊ Μάρα στην απονομή των βραβείων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χοακίν Φίνιξ Όσκαρ: Η σύντροφος του Χοακίν, Ρούνεϊ Μάρα στην απονομή των βραβείων

Χοακίν Φίνιξ Όσκαρ: Το λαμπερό ζευγάρι έλαμψε με την παρουσία του στην εκδήλωση στο Dolby Theatre.

Χοακίν Φίνιξ Όσκαρ: Τι κι αν κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Joker»; Ο Χοακίν Φίνιξ έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του, Ρούνεϊ Μάρα. Αγκαλιασμένοι και χωρίς να ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον, εμφανίστηκαν ο 45χρονος ηθοποιός Χόακιν Φίνιξ και η επίσης ηθοποιός σύντροφός του Ρούνεϊ Μάρα στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020. Το λαμπερό ζευγάρι έλαμψε με την παρουσία του στην εκδήλωση στο Dolby Theatre, με την 34χρονη Ρούνεϊ Μάρα να φορά μια μοναδική τουαλέτα Alexander McQueen και τονΧόακιν Φίνιξ με το ίδιο κοστούμι Stella McCartney που φόρεσε σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις, θέλοντας να μειώσει το αποτύπωμά του στον πλανήτη.

Το λαμπερό ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε νωρίτερα φέτος μετά από τρία χρόνια σχέσης, πόζαρε χωριστά στο κόκκινο χαλί αλλά εμφανίστηκαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι – χέρι, χωρίς να ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον και σταμάτησαν για να βγουν μερικές φωτογραφίες μαζί. Η 34χρονη Ρούνεϊ Μάρα εντυπωσίασε με την μαύρη τουαλέτα με δαντέλα, με το περίεργο κόψιμο στο στήθος και το ημιδιάφανο μπούστο με τα φουσκωτά μανίκια και την πλισέ φούστα. Το λουκ ολοκλήρωσε με έναν κομψό κότσο και θέλοντας να προσθέσει λίγο χρώμα, επέλεξε ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Χοακίν Φίνιξ Όσκαρ: Έκατσε στην άκρη θαυμάζοντας τη Ρούνεϊ Μάρα

Ποζάροντας για τις κλασικές φωτογραφίες λίγο πριν την είσοδό τους στο Dolby Theatre, το ζευγάρι πόζαρε χωριστά, με τον Χόακιν Φίνιξ να στέκεται λίγο πιο πέρα για να φωτογραφηθεί η αγαπημένη του, χαμογελώντας και θαυμάζοντάς την από μακριά. Με τα χέρια του στις τσέπες και το βλέμμα του καρφωμένο επάνω της, ο 45χρονος ηθοποιός, δεν σταμάτησε να την χαζεύει. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Χόακιν Φίνιξ. Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, νωρίτερα αυτό τον μήνα, έκατσε και πάλι στην άκρη θαυμάζοντας την Ρούνεϊ Μάρα με την μαύρη Givenchy τουαλέτα της, που πόζαρε στο κόκκινο χαλί.

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Χόακιν Φίνιξ που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία Joker. Στην ομιλία του, κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Χόακιν Φίνιξ εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, χρησιμοποίησε λόγια του αείμνηστου αδερφού του, Ρίβερ που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις