Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Boeing Ρωσία: Αεροπλάνο έπαθε βλάβη στον αέρα – Τρόμος για τους επιβάτες
ΚΟΣΜΟΣ

Boeing Ρωσία: Αεροπλάνο έπαθε βλάβη στον αέρα – Τρόμος για τους επιβάτες

Boeing Ρωσία: Μία τρομακτική προσγείωση βίωσαν 94 επιβάτες πτήσης από τη Μόσχα προς τη βόρεια πόλη Ουσίνγκ στη Δημοκρατία του Κομί στη Ρωσία.

Boeing Ρωσία: Τον τρόμο βίωσαν 94 επιβάτες αεροπλάνου που έπαθε βλάβη την ώρα που προσγειωνόταν. Ο λόγος για ένα Boeing 737 με 94 επιβαίνοντες που προσγειώθηκε ανώμαλα στη βορειοδυτική Ρωσία έπειτα από βλάβη που υπέστη την έσχατη ώρα στο σύστημα προσγείωσης. Όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει αεροσκάφος, την ώρα που αυτό έφτανε στο αεροδρόμιο του Usinsk, περίπου 1.500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, οι καιρικές συνθήκες το ανάγκασε να πραγματοποιήσει ανώμαλη προσγείωση.

Για την ακρίβεια, το κύριο σύστημα προσγείωσης του Boeing 737 έπαθε βλάβη την ώρα που προσγειωνόταν, αλλά το πλήρωμά του κατάφερε να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη κατάσταση, παρότι μάλιστα το πίσω φτερό του αεροσκάφους προσέκρουσε στον δρόμο. Όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν υγιείς από το αεροσκάφος. Ωστόσο η πρόσκρουση ήταν απότομη, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας εκ των ψυχραιμότερων επιβατών.

Δείτε ακόμη

Αποζημίωση – μαμούθ για τον απολυθέντα CEO της Boeing 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις