Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Κρήτη: Η βόλτα στο Ρέθυμνο και το σχόλιο σε παρέα που κάπνιζε εκτός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Κρήτη: Η βόλτα στο Ρέθυμνο και το σχόλιο σε παρέα που κάπνιζε εκτός

Μητσοτάκης Κρήτη: Σταματώντας σε μία από τις καφετέριες, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής και τις προοπτικές που ανοίγονται

Μητσοτάκης Κρήτη: Την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο Ρέθυμνο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο Πρωθυπουργός βάδισε κατά μήκος του παραλιακού μετώπου και σε έναν από τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Επισκέφτηκε καφετέριες και μαγαζιά, συνομίλησε με κατοίκους -μικρούς και μεγάλους- και καταστηματάρχες.

Σταματώντας σε μία από τις καφετέριες, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής και τις προοπτικές που ανοίγονται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως η οικονομία ανακάμπτει, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τόνισε τη βούλησή του να αναβαθμίσει το ακαδημαϊκό αποτύπωμα της Κρήτης, μετατρέποντας το νησί σε περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο.

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται πολύ σκληρά ώστε να είναι σταθερά αντάξια της εμπιστοσύνης των πολιτών

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο δρόμος τον οποίον θα διανύσουμε είναι ένας δρόμος δύσκολος, θα έχει εμπόδια, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχει πια αισιοδοξία στην ελληνική κοινωνία, έχουμε γυρίσει σελίδα στη χώρα μας», ανέφερε.

Στο ερώτημα δε πώς να τον αποκαλούν τώρα που είναι Πρωθυπουργός, σημείωσε ότι στην Κρήτη προτιμά πάντα να τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα. Δείτε στο βίντεο τη βόλτα του πρωθυπουργού και το σχόλιο σε παρέα που κάπνιζε σε ανοιχτό χώρο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις