Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βουτσάς Αττικό: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική
LIFESTYLE

Βουτσάς Αττικό: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Βουτσάς Αττικό: Ο 88χρονος αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Βουτσάς Αττικό: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Κώστας Βουτσάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς βρίσκεται όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV, στο νοσοκομείο με λοίμωξη αναπνευστικού, από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 88χρονος ηθοποιός, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου «Αττικό», για προληπτικούς λόγους. Ο Κώστα Βουτσάς είχε θέμα με την υγεία του και πριν από λίγους μήνες, καθώς πάλι τον είχε ταλαιπωρήσει λοίμωξη του αναπνευστικού. Νωρίτερα, η δημοσιογράφος του OPEN που μίλησε με τη σύζυγο του ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, ανέφερε πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο πολλά μέσα που επικαλούνται τους θεράποντες ιατρούς, υποστηρίζουν πως είναι δύσκολη η κατάστασή του.

Ο Κώστας Βουτσάς πρόσφατα συγκλονίστηκε από την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ ,μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος παντρεύτηκε ξανά το 2016 τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και έχουν έναν γιο, τον Φοίβο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις