Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ταϊλάνδη μακελειό: Ο στρατιώτης κρατά ομήρους στο εμπορικό
ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

Ταϊλάνδη μακελειό: Ο στρατιώτης κρατά ομήρους στο εμπορικό

Ταϊλάνδη μακελειό: Σύμφωνα με τα ξένα μέσα και τις αναρτήσεις στα social media, ο Ταϊλανδός στρατιώτης που σκότωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπους, και κρατάει 16 ομήρους, ανέβασε βίντεο από την στιγμή της επίθεσης.

Ταϊλάνδη μακελειό: Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Ταϊλάνδη. Ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπους, φέρεται να κρατά 16 ομήρους σε εμπορικό κέντρο σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Thai News Agency και όπως αναμεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik News. Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό.

Ο στρατιώτης, αρχικά, άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν αξιωματικό και δύο άλλους ανθρώπους σε στρατόπεδο. Στη συνέχεια διέφυγε με ένα κλεμμένο Χάμβι και κατευθύνθηκε σπίτι του όπου σκότωσε ακόμη δυο ανθρώπους, πριν πάει στην αποθήκη όπλων της στρατιωτικής βάσης, όπου σκότωσε κι άλλους.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα socila media δείχνει ανθρώπους να τρέχουν από το σημείο των πυροβολισμών, ενώ δυνάμεις ασφαλείας στέκονται έξω από το εμπορικό κέντρο. «Δεν γνωρίζουμε γιατί το έκανε. Φαίνεται ότι τρελάθηκε», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας αναφερόμενος στον δράστη, τον Τζακραπάντ Τόμα.

Ο στρατιώτης προέβαλε μέσω livestreaming στο Facebook το μακελειό

Λίγο μετά το αιματηρό συμβάν στην Ταϊλάνδη, το Facebook ανακοίνωσε ότι απέσυρε το προφίλ του ένοπλου στρατιώτη και ότι θα κατεβάσει «οποιοδήποτε ανάρτηση με περιεχόμενο βίας, που σχετίζεται με την επίθεση αυτή».

https://twitter.com/SirajMumin/status/1226131082048933888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1226131082048933888&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F02%2F08%2Fworld%2Ftailandi-sokaroun-ta-vinteo-tis-epithesis-anartisi-tou-drasti-apo-emporiko-kentro%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις