Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βουτσάς νοσοκομείο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ – Τι λένε οι γιατροί
ΕΛΛΑΔΑ

Βουτσάς νοσοκομείο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ – Τι λένε οι γιατροί

Βουτσάς νοσοκομείο: Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν νοσηλεύεται ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Βουτσάς νοσοκομείο: Πολύ κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 88χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV. Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και με  λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open τα ξημερώματα ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η Αλίκη Κατσαβού – σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή ‘Έλα Χαμογέλα’- είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο». Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να εξηγήσει ότι με τον μικρό Φοίβο έρχονται διάφορα μικρόβια στο σπίτι, όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις