Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τοξοβόλος Συντάγματος: Aντιδράσεις για τη δήλωση του Κώστα Μάρκου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοξοβόλος Συντάγματος: Aντιδράσεις για τη δήλωση του Κώστα Μάρκου

Τοξοβόλος Συντάγματος: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσής του με τον Σάκη Ιωαννίδη από τη Νέα Δημοκρατία, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο».

Τοξοβόλος Συντάγματος: Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Αχαΐας, Κώστα Μάρκου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, για τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσής του με τον Σάκη Ιωαννίδη από τη Νέα Δημοκρατία, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο», στην προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Υπενθυμίζεται ότι ο περίφημος «τοξοβόλος» του Συντάγματος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα τέλη Ιανουαρίου, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ σήμερα, Παρασκευή, βρέθηκε και η γιάφκα του.

Η επιχείρηση σε διαμέρισμα της Αθήνας, στην περιοχή των Πατησίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με το πιο εντυπωσιακό εύρημα να είναι το drone της οργάνωσης, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες. Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν εντοπίσει πριν από μια εβδομάδα το διαμέρισμα το οποίο είχε ενοικιαστεί από την Δήμητρα Βαλαβάνη με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της από τον Σεπτέμβριο του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.  Από εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το διαμέρισμα και όταν είδαν έναν άνδρα να μπαίνει μέσα σε αυτό, προχώρησαν σε έφοδο.

Τοξοβόλος Συντάγματος: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό» στοιχείο που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την ύπαρξη ασύλληπτων συνεργών της ομάδας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον καθαριστή προσέγγισε ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα  και αυτό ήταν το στοιχείο που πυροδότησε τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το διαμέρισμα δεν άνοιξε με κανένα από τα πέντε κλειδιά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της μιας εκ των συνεργών του Μιχαηλίδη όταν συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις