Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος Ίμια: Μήνυμα στον Ερντογάν μέσω Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος Ίμια: Μήνυμα στον Ερντογάν μέσω Twitter

Καμμένος Ίμια: Με ανάρτηση-φωτιά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολίασε τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα Ίμια.

Καμμένος Ίμια: Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα Ίμια. Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter: «Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερντογάν θα κάθεστε σαν κότες». Όπως είναι γνωστό, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε σήμερα πως φέτος δεν υπήρξε ένταση στα Ίμια «Αφού δεν πήγαν οι Έλληνες δεν πήγαμε κι εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος και σημείωσε ότι η χώρα του είχε προειδοποιήσει την ελληνική πλευρά για τα Ιμια προκειμένου να μην υπάρξει ένταση στην περιοχή.

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ (Ίμια). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως, αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως, αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ίμια), δεν θα γίνει και από την πλευρά μας. Ο υπουργός Άμυνάς μου πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Καρντάκ (Ίμια) και στα υπόλοιπα νησιά» σημείωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για μια «συγκεκριμένη στάση» της χώρας του και ανέφερε πως η Τουρκία «δήλωσε πως, αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν», τότε θα υπάρξει «διαφορετική απάντηση».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις