Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει την ομοιότητα της μητέρας της με τις 3 αδερφές
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει την ομοιότητα της μητέρας της με τις 3 αδερφές

Άγριες Μέλισσες: Τι λέει για την οικογένειά της και το ρόλο της.

Άγριες Μέλισσες: Μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για πολύ προσωπικά της θέματα, έδωσε η Μαρία Κίτσου, Λενιώ των Αγριων Μελισσών. Μιλώντας στο Πρωινό και στον Αρη Καβατζίκη, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε ότι η μητέρα της έχει ένα σοβαρό πρόβλημα όρασης, ωστόσο, παρακολουθεί τις Αγριες Μέλισσες.

«Η μητέρα μου έχει ένα πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Βλέπει ελάχιστα και δυστυχώς επιδεινώνεται. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμασταν πριν. Ο θάνατος του πατέρα μου έγινε πολύ ξαφνικά, μέσα σε ενάμιση μήνα, από τη γνωστή ασθένεια. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα, ήταν νέος άνθρωπος. Ήταν λευχαιμία καλπάζουσα», είπιε η Μαρία Κίτσου ενώ σε ότι αφορά στη δική της υγεία συμπλήρωσε: «Θα φροντίσω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει…».

Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε ακόμη σε μια ομοιότητα της οικογένειας της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες με την οικογένεια της μητέρας της: «Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις