Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Μαριάννα: Η παίκτρια που είδε τον φίλο της να δολοφονείται
LIFESTYLE

MasterChef Μαριάννα: Η παίκτρια που είδε τον φίλο της να δολοφονείται

MasterChef Μαριάννα: Η 20χρονη Μαριάννα Πουρμέντη με καταγωγή από τα Κύθηρα, ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.

MasterChef Μαριάννα: Το τραγικό συμβάν που την σημάδεψε εξομολογήθηκε παίκτρια στο MasterChef 4. Η Μαριάννα Πουλμέντη βρέθηκε μπροστά στους κριτές, έτοιμη να πάρει την λευκή ποδιά που θα την οδηγήσει στο bootcamp του MasterChef 4. Την ώρα που μαγείρευε, αποκάλυψε στους κριτές ότι δολοφόνησαν φίλο της μπροστά στα μάτια της.

«Είχα μια δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου. Ήταν δολοφονία. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω…. Πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια μου, από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν και τι έκανε. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, είναι μια ιστορία που θέλω αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω», είπε μεταξύ άλλων η διαγωνιζόμενη του MasterChef 4.

«Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, είναι executive σεφ στον Λευκό Οίκο». Η Μαριάννα ξεκίνησε τις συστάσεις στην κάμερα του Masterchef 4 λέγοντας ότι προέρχεται από «μαγειρική» οικογένεια, με τον μπαμπά της να έχει διακριθεί στην Αμερική, και την ίδια να έχει μάθει μαγειρική στο πλευρό της γιαγιά της – κυρίως- που ήταν μαζί της στην audition.  «Θέλω να βγάλω την οικογένειά μου ασπροπρόσωπη, επειδή έχουμε το μικρόβιο», λέει. O πατέρας της Μαριάννας είναι ο βραβευμένος με  «Michelin»  σεφ Νίκος Πουλμέντης, που έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στις Η.Π.Α.

Για την ιστορία, η Μαριάννα πήρε τα τρία πολυπόθητα «ναι» από τους κριτές, όπως είχε κάνει νωρίτερα και ο Κύπριος Ιωάννης.

MasterChef 4: Παίκτης που αποκλείστηκε πέρυσι επέστρεψε φέτος

Ο λόγος για τον Ιρφάν με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος ένα χρόνο μετά το περσινό MasterChef, επέστρεψε στην κουζίνα του φετινού MasterChef 4. Ο Ιρφάν, λοιπόν, πέρυσι κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και να βρεθεί στην επόμενη φάση, που δεν είναι άλλη από αυτή του bootcamp. Εκεί, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τον διαγωνιζόμενο, αφού τελικά αποκλείστηκε και δεν το είδαμε στο σπίτι του MasterChef 4. Φέτος, ο Ιρφάν γύρισε πίσω και όπως δήλωσε θέλει να φτάσει πολύ ψηλά στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Τελικά, οι τρεις κριτές του MasterChef 4 ενθουσιάστηκαν με το παραδοσιακό πιάτο από το Πακιστάν που δοκίμασαν και έδωσαν για δεύτερη φορά την ποδιά στην διαγωνιζόμενο. «Δεύτερη ποδιά, δεύτερη φορά στο MasterChef! Για μένα αυτή η ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Ιρφάν.

Δείτε στο βίντεο την παρουσία του Ιρφάν στο MasterChef 4

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις