Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια σε ανήλικη Αμεα: Ορίστηκε η ποινή για τον πατέρα που κακοποιούσε την κόρη του
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε ανήλικη Αμεα: Ορίστηκε η ποινή για τον πατέρα που κακοποιούσε την κόρη του

Ασέλγεια σε ανήλικη Αμεα: Ενώπιον του δικαστηρίου ο πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ και το κορίτσι που κατέθεσε πρώτο, είπε πως ο πατέρας της δεν την πείραξε ποτέ.

Ασέλγεια σε ανήλικη Αμεα: Στη φυλακή οδηγείται ο 58χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικης με νοητική υστέρηση. Το δικαστήριο επέβαλε στον άντρα 8 χρόνια κάθειρξης, ποινή που δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Η υπόθεση ασέλγειας εις βάρος ενός κοριτσιού 20 ετών σήμερα, ατόμου με ειδικές ανάγκες, εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λαμίας. O 58χρονος κατηγορούνταν για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση. Ενώπιον του δικαστηρίου ο πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ και το κορίτσι που κατέθεσε πρώτο, είπε πως ο πατέρας της δεν την πείραξε ποτέ, όπως αναφέρει το tvstar.

Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 φαίνεται πως κράτησε το μαρτύριο ενός 20χρονου, σήμερα, κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’εξακολούθηση ο ίδιος της ο πατέρας. Το κορίτσι, που όταν την κακοποιούσε ο πατέρας της ήταν ανήλικό, πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου πατέρα της, στον οποίο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της κόρης του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται εκείνη. Στο βούλευμα περιγράφονται ανατριχιαστικές εικόνες που έζησε η μικρή κοντά στον πατέρα της, καθώς την υποχρέωνε να τον φωνάζει «μωρό μου» και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις